27 / 04 / 2024

Meydan Ardıçlı’ya Çinlilerden yoğun ilgi!

Meydan Ardıçlı’ya Çinlilerden yoğun ilgi!

Esenyurt’un değerli projelerinden biri olan Meydan Ardıçlı projesinin bir bloğun tamamı Çinli yatırımcılar tarafından satın alındı.



Çinliler, Esenyurt’un en kıymetli yerlerinden olan Doğan Araslı Bulvarı üzerindeki Meydan Ardıçlı projesindeki 79 daireli bloğun tamamını aldı. Karar’dan Denizhan Erkoç’un haberine göre;  Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkam Tamer Özyurt, yaptığı açıklamada “Yabancı yatırımcılar arasında Çinlilerin öne çıkacağı bir yıl bizi bekliyor. Bunu gelen taleplerde çok net görüyoruz.” dedi.

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla inşa edilen ‘Meydan Ardıçlı’ın 282 daireden oluşan ikinci etabının yüzde 75’i tamamlandı. Teslimlerin yılsonunda başlayacağı aktarıldı. 

Meydan Ardıçlı’ya Çinlilerden yoğun ilgi!

Proje 545 milyon TL’lik yatırımla 67 bin metrekare arsa üzerinde inşa edildi. 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünitenin yer aldığı Meydan Ardıçlı 3 etaptan meydana geliyor. Projenin 2’inci etabında 100 metrekareden, 224 metrekareye uzanan büyüklükte 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 konut tipine sahip daireler yer alıyor. Fiyatlar 600 bin TL’den başlarken 3,5+1 dairelerin fiyatı 950 bin TL olarak belirlendi. Proje yatay mimari olarak 2 ve 7 kat arasında değişen bloklara sahip. 

İlk etabı geçtiğimiz yıl teslim edilen projenin 2’nci etabının inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Tamer Özyurt, projeye daha ilk günden itibaren yerli ve yabancı taleplerinin geldiğini belirterek “İkinci etap için yerli ve yabancı yatırımcılardan talepler toplamaya başladık. Yılsonuna doğru teslimlere başlayacağız. İkinci etapta 79 daireden oluşan bir bloğun tamamını Çinli yatırımcı satın aldı. Yabancı yatırımcılar arasında Çinlilerin öne çıkacağı bu yıl bizi bekliyor. Bunu gelen taleplerde çok net görüyoruz” dedi.

https://meydanardicli.com.tr/
 


Geri Dön