03 / 05 / 2024

Bingöl Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

Bingöl Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, inşaatta trafik levhaları, kaldırım ve yol işgali nedeniyle 107 binaya 250 TL ceza kesti.

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici en uygun fiyata nerede satılıyor, özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfağında çok amaçlı bir pişirici olsun isteyenler sizin için Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ürününü araştırdık ve en ucuza alacağınız yerleri listeledik. İşte fiyat listesi..

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi. 

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da gerçekleştirilecek...

Bingöl'de kaçak yapılara geçit yok!

Bingöl’de İnönü Mahallesi’nde bulunan arsaların üzerine inşa edilen kaçak yapılar Bingöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl Kadın Emek Çarşısı açıldı!

Bingöl Belediyesince kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesi için yaptırılan ve içerisinde 18 işyeri yer alan Kadın Emek Çarşısı Bingöllü vatandaşların hizmetine açıldı.

Gül Basın Ekspres projesi fiyatları 2017!

Toplam 658 adet konut ve 41 adet cadde mağazasından oluşan Gül Basın Ekspres projesi Gül Proje imzasıyla tasarlanıyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte Gül Basın Ekspres projesi fiyatları 2017...

Bingöl İnönü'deki dönüşümde tapu devri yapıldı!

Bingöl İnönü Mahallesi’nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen alandaki gayrimenkullerin TOKİ'ye devri yapıldı. Bingöl Belediyesi Emcümen kararı şöyle..

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Bingöl Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Haberi

Bingöl Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

İnşaat denetimlerinin aralıksız devam ettiğini açıklayan Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, son 25 ayda inşaatlarda trafik levhaları, kaldırım ve yol işgali nedeniyle 107 binaya 76 bin 750 TL para cezası kesildiği açıklandı.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü yaptığı yazılı açıklamada, bütün mahallelerde inşaatların aralıksız denetlendiği belirtilerek, “Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yol ve kaldırım işgallerini önlemek için etkin bir mücadele içinde ekiplerimizce mesai kavramı olmaksızın çalışmalarımız devam etmektedir. Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, son 25 ayda inşaatta trafik levhaları, kaldırım ve yol işgali nedeniyle 107 binaya (bina başına 250 TL)  76 bin 750 TL ceza kesilmiştir. 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 38/2 maddesi gereği inşaat işgali nedeniyle 150 inşaata toplam 50 bin TL...