04 / 05 / 2024

Bingöl büyük hastane

Bingöl büyük hastane

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bingöl Devlet Hastanesi'nin açılışı için bölgeye geldi. Akdağ, 30 yıllık sağlık binası ihtiyacını karşılayacak yeni bir hastane binası yapılacağının müjdesini verdi.

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

"Hazine Bakanlığı hayvancılığı büyük bir krizin içerisine soktu"

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, et ve süt sektöründe yaşanan krize ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, "Ulusal Süt Konseyi’ni talimatla yönlendiren Hazine ve Maliye Bakanlığı, hayvancılığı büyük bir krizin içerisine soktu" dedi.

2022 yılının en büyük personel alımı! Başvurular başladı, kaçırmayın!

İş arayan milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 2022 personel alımları için başvurular başladı. 2022 yılının ilk büyük personel alımı için toplamda 66 bin 552 personel alınacak. Alım yapılacak olan meslekler içinde, bekçi, hastane personeli, güvenlik görevlisi ve sekreter yer alıyor.

Bingöl'de daha büyük depremler olabilir!

Bingöl Üniversitesi Enerji Çevre ve Doğal Afet Araştırmaları Merkezi Müdürü Kenan Akbayram, "Burada çok daha büyük depremler maalesef olacak. Burası uzun süredir bizim bildiğimiz bir sismik boşluk. Burada, 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz" dedi...

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Büyükçekmece Tepecik'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul İl, Büyükçekmece İlçe, Tepecik Mahallesi 576 ada, 10 parsede yer alan arsayı 6 milyon 312 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Siemens Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu!

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

Hatay Büyükşehir Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. birleşimi dün gerçekleşti.

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Bursa İnegöl, büyükşehirle değer kazanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak İnegöl’e değer katacak çalışmalarının süreceğini söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi yarın toplanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB), 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu’nun 13. maddesi gereğince yarın saat 14.00’te HBB Meclis Salonu’nda Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nı gerçekleştirecek.

Küçük balkonlar nasıl büyük gösterilir?

Dünyanın en büyük şehirlerinde çok katlı konutlarda yaşayan milyonlarca kişi yaratıcı çözümlerle küçük balkonlarını daha yaşanabilir hale getiriyor. Mimar Funda Varlık ve İç Mimar Oya Çavdar, zevkle uygulayabileceğiniz küçük balkon tasarım fikirlerini anlattı.

Bingöl büyük hastane Haberi

Bingöl büyük hastane

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "16 Nisan'da milletin sözünün üstüne başkasının hiç söz söylemeyeceği bir Türkiye'ye uyanacağız. Bu Bingöl'ün, 80 milyon Türkiye'nin eseri olacak." dedi.


Bakan Akdağ, 250 yataklı Bingöl Devlet Hastanesinin açılış törenine katılmak üzere geldiği Bingöl Havalimanı'nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Yavuz Selim Köşger, AK Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi tarafından karşılandı.


Saray Mahallesinde düzenlenen törende konuşan Bakan Akdağ, sağlık ailesinin şifaya vesile olması için Bingöl'ün güzel bir fırsata kavuştuğunu söyledi.


Akdağ, şifanın Allah'tan olduğuna işaret ederek, "Şifayı doktorlar, hemşireler, hastaneler cihazlar veremez. Bizim vazifemiz bu şifayı Cenabıhakkın vermesi hususunda vesile olmak, bunun için gerekli tesisleri yapmak, cihazları koymak, çalışanları temin etmek ve sizin hizmetinize takdim etmektir." ifadelerini...