02 / 05 / 2024

Bingöl Devlet Hastanesinin yapım süresi mi uzaltıldı

Bingöl Devlet Hastanesinin yapım süresi mi uzaltıldı

Yapımına 2010 yılında başlanan ve 3 yıl içinde teslim edilmesi planlanan yeni Bingöl Devlet Hastanesi'nde ceza alınmaması için süre uzatımına gidildi iddiası gündemde.

Uşak Sivaslı'da devlet hastanesinin temeli atıldı!

Uşak Sivaslı'daki 30 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temeli atıldı. Fakat, hastanenin açılış törenine CHP'lilerin davet edilmediği belirlendi.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bingöl Devlet Hastanesi'nin açılışı için bölgeye geldi. Akdağ, 30 yıllık sağlık binası ihtiyacını karşılayacak yeni bir hastane binası yapılacağının müjdesini verdi.

Bingöl Devlet Hastanesi açıldı!

250 yataklı Bingöl Devlet Hastanesi hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Akdağ, sağlık ailesinin şifaya vesile olması için Bingöl'ün güzel bir fırsata kavuştuğunu söyledi.

Bingöl Devlet Hastanesi yarın açılacak!

2010 yılında inşaatına başlanılan Bingöl Devlet Hastanesi yarın hizmete açılıyor. 250 yataklı devlet hastanesinin açılışına Sağlık Bakanı Recep Akdağ katılacak.

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nereye yapılacak?

Bingöl'e yapılacak 50 bin metrekarelik alana 150 yataklı Devlet Hastanesi ve 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Turan Bozgan'dan açıklama geldi.

Bingöl Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

Yapımına 2001 yılında başlanan ve Bingöl kamuoyunu uzun süredir meşgul eden 250 yataklı Devlet Hastanesi binası yapım işi tamamlandı. TOKİ yetkilileri geçici kabulü yaparak Sağlık Bakanlığına devir işlemini başlattı.

Ceyhan Devlet Hastanesinin inşaatı mecliste konu oldu!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Ceyhan Devlet Hastanesinin tamamlanamamasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularını Sağlık Bakanı Erzurum Milletvekili Recep Akdağ'a iletti..

Bingöl Devlet Hastanesi ne zaman bitecek?

Bingöl’de yapımı yılan hikayesine dönen ve bitmek bilmeyen Bingöl devlet hastanesi, yapımı en uzun süren kamu yatırımları arasında guinness rekorlar kitabına girmesine aday olması bekleniyor.

Bingöl Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

2010 yılında başlanan ve yapım ihalesini AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun üstlendiği Bingöl Devlet Hastanesi inşaatı halen bitirilmedi. AKP'nin seçim malzemesi haline gelen ve 2013 yılında bitirilmesi gereken inşaat, süresi 3 kez uzatılmasına rağmen biteceğe benzemiyor.

Bingöl Devlet Hastanesi’nin yapım süresi mi uzatıldı?

Yapımına 2010 yılında başlanan ve 3 yıl içinde teslim edilmesi planlanan yeni Bingöl Devlet Hastanesi'nde ceza alınmaması için süre uzatımına gidildi iddiası gündemde.

Ceyhan Devlet Hastanesinin inşaatı TBMM gündeminde!

Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Ceyhan Devlet Hastanesinin inşaatının tamamlanmamasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özdiş, sorularını Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na iletti.

Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası ne zaman açılacak?

Milletvekili Enver Fehmioğlu'nun 413 Mayıs'ta açılacak dediği Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası dün de açılmadı. Hastane binası 6 yılı aşkın bir süredir bitirilemedi.

Bingöl Devlet Hastanesi icralık oldu!

6 yıla aşkındır bitirilemeyen Bingöl Devlet Hastanesi, Bingöl Belediyesi tarafından su borcunu ödemediği gerekçesiyle icraya verildi. Belediye yine de hastane inşaatında çalışmaların aksamaması için su kesintisi yapmadı.

Bingöl Devlet Hastanesinin yapım süresi mi uzaltıldı Haberi

Bingöl Devlet Hastanesinin yapım süresi mi uzaltıldı

2010 yılında ihalesi yapılıp yapımına başlanan ve 3 yılda teslim edilmesi planlanan Bingöl Devlet Hastanesi bir türlü bitirilmiyor. Tam bir muammaya dönüşen hastane yapımının uzaması kentteki sağlık hizmetlerinde aksamaya neden oluyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca ihalesi yapılıp 12 Nisan 2010 yılında yapımına başlanan ve 7 bloktan oluşan 250 yataklı Devlet Hastanesi, 2013 yılında tamamlanıp teslim edilmesi gerekiyordu. 32 milyon 905 bin TL bedelle “Ensarioğlu İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş”nin ihalesini aldığı Bingöl Devlet Hastanesi, sözleşme gereği 25 Haziran 2013’te teslim edilmesi gerekirken adı geçen yüklenici firmanın ardı ardına ek süreler aldığı iddia edildi.Hastane yapım sürecinde taşeron firmalar da sürekli değişirken ek süre alan yüklenici firmanın, hastane binasını bir türlü teslim etmemesi Bingöllülerin sağlık alanında yaşadığı mağduriyetlerin katlanarak devam ediyor....