06 / 05 / 2024

bingöl Diyanet vakfı kiracıları

bingöl Diyanet vakfı kiracıları

Diyanet Vakfı, uzun süre kepenk kapatan kiracılarını icraya verdi. İcralık olan esnaf, Diyanet Vakfı’na defalarca gitmelerine karşın bir sonuç alamadıklarını belirtti. Esnaf, “Diyanet Vakfı kurumu vicdanları kör ve sağır eden bir edayla bir tutum sergiledi” dedi.

Bingöl'de Diyanet Vakfı kiracılarını icraya verdi!

Diyanet Vakfı, uzun süre kepenk kapatan kiracılarını icraya verdi. İcralık olan esnaf, Diyanet Vakfı’na defalarca gitmelerine karşın bir sonuç alamadıklarını belirtti. Esnaf, “Diyanet Vakfı kurumu vicdanları kör ve sağır eden bir edayla bir tutum sergiledi” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e konut seferberliği!

Türkiye Diyanet Vakfı, Malatya Battalgazi, Antalya Kaş, Kütahya Tavşanlı, Tokat ve Rize'de din görevlileri, müftülük personeli, hayırseverler ve 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin destekleriyle toplanan 252 iyilik konutu tutarı toplam 1 milyon 512 bin 540 lira bağışladı.

Bingöl'de Türkiye Diyanet Vakfı kiracılarına zam yaptı iddiası!

Kovid-19 salgını döneminde bile bütçesi çok sayıda bakanlığı geride bırakan Diyanet, kirasını ödemekte zorlanan esnafı zora soktu. Türkiye Diyanet Vakfı, Bingöl’de kiracısı olan onlarca esnafın kiralarını ertelemediği gibi yüzde 12 zam yaptı. Esnaf, CİMER’den de sonuç alamadı.

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt ve sosyal tesisleri sağlık çalışanlarının hizmetinde!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dahilinde eğitime ara verilmesinden sonra öğrencilerin bulunmadığı yurtları, sağlık çalışanlarının hizmetine sunduğunu belirtti.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Türkiye Katılım Bankaları Birliği'nden Diyanet Vakfına gayrimenkul bağışı!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB), Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) yüksek öğrenim öğrenci yurdu olarak kullanılmak üzere gayrimenkul bağışı gerçekleştirdi.

Türkiye Diyanet Vakfı 10 ülkede 16 cami inşa ediyor!

Bugüne kadar 25 ülkede 100'ün üzerinde cami ve eğitim binasını hizmete açan Türkiye Diyanet Vakfının Filistin Gazze, Kırım, Belarus ve Haiti gibi dünyanın çeşitli noktalarında yaptırdığı camilerde açılış için gün sayılıyor.

Türkiye'deki en ciddi dönüşüm Bingöl'de yapılıyor!

Cevdet Yılmaz: "Kentsel dönüşüm anlamında Türkiye'de nüfusuna oranla aslında en ciddi kentsel dönüşüm projelerinden bir tanesi Bingöl'de uygulanıyor. 1333 konutluk bir kentsel dönüşüm projemiz tamamlandı. Şimdi yeni etaplara inşallah bakacağız. "dedi.

Bingöl'de konut satışları yüzde 164 arttı!

Bingöl’de konut satışları Temmuz ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 164 oranında arttı. Temmuz ayında satışı yapılan konutların yüzde 79’unu ilk satışlar, yüzde 21’ini ikinci el konut satışları oluşturdu.

Bingöl Yusuf-i Harputi Türbesi yıkılacak mı?

Bingöl’ün Adaklı ilçesi Yel değirmeni (Zermak) köyünde bulunan Anadolu evliyalarının önemli zatlarından Yusuf Harputi’nin yıkılmak üzere olan türbesi onarılmazsa yıkılabilir.

Bingöl Horhor Köprüsü yenilenmeyi bekliyor!

Bingöl'deki Kiğı ve Adaklı’yı Karakoçan’a bağlayan yol için defalarca Karayolu İl Müdürlüğü’ne müracaat ettiğini söyleyen Kiğı Belediye Başkanı Yılmaz Gündüz, “Karayolları Bingöl yetkilileri, her seferinde bir bahane ile ertelediler” dedi.

bingöl Diyanet vakfı kiracıları Haberi

bingöl Diyanet vakfı kiracıları

Bingöl şehir merkezinde Türkiye Diyanet Vakfı kiracısı olan onlarca esnaf, Kovid-19 salgını sürecinde kirasını ödemekte zorluk çekerken vakıf bu kiraları pandemi boyunca ertelemeyi değil kiracıları icraya vermeyi tercih etti. Cumhuriyet'ten Zehra Özdilek'in haberine göre; icralık olan esnaf, “Bağış almakta en ön sıralarda yer alan Diyanet Vakfı, kendi kiracılarına yardım zamanı ortada yok” diye konuştu.

Bingöl’de Türkiye Diyanet Vakfı kiracısı olan esnaf Kovid-19 salgını sürecinde kiralarını ödemekte güçlük çekti. Uzun bir süre kepenklerini kapattıkları için yaşadıkları maddi sıkıntıyı Türkiye Diyanet Vakfı’na anlatan ama sonuç alamayan esnaf son çare olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) başvuruda bulundu. CİMER ise cevap olarak, “Doğrudan vakfa müracaat etmeniz gerekmektedir” dedi. Türkiye Diyanet Vakfı esnafı icraya verdi. 

Koronavirüs salgını sürecinde icralık olan esnaf yayımlanan genelgeler kapsamında uzun...