06 / 10 / 2024

bingöl emekli konutları için arsa

bingöl emekli konutları için arsa

Tüm işçi emeklileri Derneği Bingöl Şube Başkanı Mehmet Evran, Bingöl’deki emeklilerin konut ihtiyacının karşılanması için Vali Köşger’den arsa talep etti.

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

Bingöl'de depremzedeler için çelik konutlar inşa ediliyor!

Bingöl'de geçtiğimiz sene yaşanan 5.7 şiddetindeki depremde, Erzurum'un Çat ilçesinde 45 mahalle, 33 mezrada konutlar ve ahırlar yıkıldı. Şimdi depremzedelere Sibirya soğuklarına dayanıklı çelik konutlar yapılıyor.

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

TOKİ Bingöl 100 bin konut 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl 100 bin konut projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Adaklı TOKİ kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Bingöl Adaklı kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Karlıova projesinde yer alan konutların kura çekilişi 3 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 50 bin konut Bingöl Adaklı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Bingöl Adaklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Bingöl'de depremzedeler için kalıcı konut yapılacak!

Bingöl’ün Kiğı ilçesinde meydana gelen depremde evlerini kaybeden depremzedeler için yeni konutlar inşa edilecek. 

Bingöl'de dönüşüm kapsamında 108 konut inşa edilecek!

Yıkımı gerçekleştirilen 793 yapının yerine bin 108 konut inşa edileceğini belirten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kentsel dönüşüm projeleriyle hem depreme dayanıklı konutlar inşa edeceğini açıkladı.

Bingöl'deki 2 bin 500 emekli konut arsası bekliyor!

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Bingöl Şube Başkanı Mehmet Evran, derneğe üye 2 bin 500 emeklinin konut yapımı için arsa sorunun çözülmesini beklediklerini açıkladı.

Bingöl'deki deprem konutları yıkılacak!

Bingöl'de 1971 depremi sonrasında inşa edilen deprem konutlarının, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasına karar verildi. Yıkılacak bin 71 konutun yerine, bin 232 konut inşa edilecek.

bingöl emekli konutları için arsa Haberi

bingöl emekli konutları için arsa

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Bingöl Şube Başkanı Mehmet Evran, Vali Yavuz Selim Köşger’den emeklilere konut yapılması üzere arsa talep ettiğini söyledi.


Evran, açıklamasında “Sayın Başbakanımızın Emeklilere 240 ay vade 250,00 TL taksitle ev verileceği açıklamasıyla;Genel Merkezimizin Şubelerimize konutu olmayan emeklilerimizden konut almak isteyenlerintaleplerini kayıt altına alınması talimatı verilmiştir. Şube olarak üyelerimize duyurular yapılarak evalmak isteyen üyelerimizin ön talep olarak kayıtları ve gerekli bilgi ve evrakları alınmıştır. Genel Merkezimizin TOKİ Başkanlığıyla yazılı ve sözlü görüşmelerinde talep olan il ve ilçelere Mülki amirliklerine, Derneğe müracaat edenlerin listelerini verilmesi ve arsa talebinde bulunulması istenmiştir.Valiliğimizin uygun arsalar temin etmesi halinde arsalar üzerinde konut projesi yapılacak denilmekte, Valilik kanalıyla gerekli yazışmaları tamamladık. Talepte bulunan 1410 SSK ve 805 Bağ-Kur emekli bilgilerini (TOKİ...