05 / 05 / 2024

bingöl genç devlet hastanesi nerede

bingöl genç devlet hastanesi nerede

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl’e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 50 Yataklı Genç Devlet Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Yılmaz, en büyük önceliği sağlığa verdiklerini söyledi...

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

TOKİ Bingöl Genç projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Genç projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Genç 2022 ucuz konut projesi...

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Genç Güvençli Köyü projesinde yer alan 1 adat konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Bingöl Genç'te acele kamulaştırma yapılacak!

Bingöl'e bağlı Genç ilçesinde yer alan bazı gayrimenkuller Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak...

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Bingöl Genç'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Bingöl'ün Genç ilçesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi başlıyor. Bölgede metruk yapılar ile iskan vasfını yitirmiş alanlar dönüşecek.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bingöl Devlet Hastanesi'nin açılışı için bölgeye geldi. Akdağ, 30 yıllık sağlık binası ihtiyacını karşılayacak yeni bir hastane binası yapılacağının müjdesini verdi.

Bingöl Devlet Hastanesi açıldı!

250 yataklı Bingöl Devlet Hastanesi hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Akdağ, sağlık ailesinin şifaya vesile olması için Bingöl'ün güzel bir fırsata kavuştuğunu söyledi.

Bingöl Devlet Hastanesi yarın açılacak!

2010 yılında inşaatına başlanılan Bingöl Devlet Hastanesi yarın hizmete açılıyor. 250 yataklı devlet hastanesinin açılışına Sağlık Bakanı Recep Akdağ katılacak.

Bingöl Genç Caddesi'ndeki sağlık ocağı kaldırılıyor!

Genç Caddesi üzerinde bulunan 1 nolu sağlık ocağı, yeni Hükümet Konağı yapılacağından dolayı yıkılacak. Bingöl Belediyesi’nin meclis toplantısında gerekli işlemlerin yapılması için Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye yetki verildi.

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nereye yapılacak?

Bingöl'e yapılacak 50 bin metrekarelik alana 150 yataklı Devlet Hastanesi ve 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Turan Bozgan'dan açıklama geldi.

bingöl genç devlet hastanesi nerede Haberi

bingöl genç devlet hastanesi nerede


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, “10 yıllar boyunca niye yapamadılar bu hizmetleri? Demek ki at sahibine göre kişner. Yönetim kalitesiz olunca, kaliteli bir yönetim olmayınca bu hizmetler yapılamıyordu” dedi.


Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl’e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 50 Yataklı Genç Devlet Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta sağlık sektörünün önemine değinen Bakan Yılmaz, “Çok şükür bir eseri daha Bingöl’ümüze kazandırmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Sağlık insan hayatında çok önemli aileden sonra gelen en önemli şey sağlıktır. İnsanın hayatı için, mutluluğu için çok önemlidir” dedi.


“EN BÜYÜK ÖNCELİĞİ SAĞLIĞA VERDİK”


Hükümet olarak en büyük önceliklerden biri olarak sağlığı belirlediklerini kaydeden Yılmaz, “Niye sağlığı belirledik? Çünkü bizim insan odaklı bir siyaset anlayışımız var. Şeyh Edibali dediği gibi, insanı yaşat ki devlet yaşasın diyoruz. İnsanı her...