02 / 05 / 2024

bingöl hastane projeleri

bingöl hastane projeleri

Yapımına 2010 yılında başlanan ve 3 yıl içinde teslim edilmesi planlanan yeni Bingöl Devlet Hastanesi'nde ceza alınmaması için süre uzatımına gidildi iddiası gündemde.

Bingöl'de kentsel dönüşüm mağduriyeti yaşanmayacak!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; “Biz rant değil, hizmet odaklı çalışıyoruz. En büyük gayemiz de hak sahiplerini mağdur etmeden projeyi nihai sonuca ulaştırmaktır.” dedi.

Bingöl Kalbin AVM açıldı!

Bingöl Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Hacılar Camii altında faaliyet gösteren Kalbin alışveriş merkezinde 13 Ağustos Pazar günü elektrikten kaynaklı yangın çıkmıştı. Alışveriş merkezi, yeniden inşa edilip hizmete açıldı.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bingöl Devlet Hastanesi'nin açılışı için bölgeye geldi. Akdağ, 30 yıllık sağlık binası ihtiyacını karşılayacak yeni bir hastane binası yapılacağının müjdesini verdi.

Bingöl'de özel hastane talebine ret!

DBP Belediye Meclis Üyesi Yıldırım, Bingöl’de kurulmak istenilen ulusal bir hastanenin belediyece engellendiğini söyledi.

Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası ne zaman açılacak?

Milletvekili Enver Fehmioğlu'nun 413 Mayıs'ta açılacak dediği Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası dün de açılmadı. Hastane binası 6 yılı aşkın bir süredir bitirilemedi.

Bingöl Devlet Hastanesi icralık oldu!

6 yıla aşkındır bitirilemeyen Bingöl Devlet Hastanesi, Bingöl Belediyesi tarafından su borcunu ödemediği gerekçesiyle icraya verildi. Belediye yine de hastane inşaatında çalışmaların aksamaması için su kesintisi yapmadı.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura başvuruları!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura başvuruları 5 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Yüzde 15 peşinatta 120 ay vade imkanı sunan projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütüyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü 16 Ekim 2015. Dairelerin 140 bin 766 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap'ta 733,15 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 154 tane daire kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015 detayları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri!

Kura çekilişi 23 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Konutları fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri...

İşadamları Bingöl'deki dönüşüm projesi için bir araya gelecek!

İşadamları, Bingöl Kültür Mahallesi'nde uygulanacak 2. etap kentsel dönüşüm projesi için bir araya gelecek. İşadamları, kentsel dönüşüm konusunda alacakları olumlu veya olumsuz kararı belediyeye bildirecek.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri başvuru!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri başvuru süresi 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Ödemeleri aylık 733,15 TL taksitlerle yapılabilen projede 154 adet daire kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

bingöl hastane projeleri Haberi

bingöl hastane projeleri

2010 yılında ihalesi yapılıp yapımına başlanan ve 3 yılda teslim edilmesi planlanan Bingöl Devlet Hastanesi bir türlü bitirilmiyor. Tam bir muammaya dönüşen hastane yapımının uzaması kentteki sağlık hizmetlerinde aksamaya neden oluyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca ihalesi yapılıp 12 Nisan 2010 yılında yapımına başlanan ve 7 bloktan oluşan 250 yataklı Devlet Hastanesi, 2013 yılında tamamlanıp teslim edilmesi gerekiyordu. 32 milyon 905 bin TL bedelle “Ensarioğlu İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş”nin ihalesini aldığı Bingöl Devlet Hastanesi, sözleşme gereği 25 Haziran 2013’te teslim edilmesi gerekirken adı geçen yüklenici firmanın ardı ardına ek süreler aldığı iddia edildi.Hastane yapım sürecinde taşeron firmalar da sürekli değişirken ek süre alan yüklenici firmanın, hastane binasını bir türlü teslim etmemesi Bingöllülerin sağlık alanında yaşadığı mağduriyetlerin katlanarak devam ediyor....