03 / 05 / 2024

Bingöl Hastanesi ek binası tadilatı bitiyor mu

Bingöl Hastanesi ek binası tadilatı bitiyor mu

Genç Devlet Hastanesi'n in de tip proje olduğunu belirten Karasu, proje tadilatına uğradı, teslim edilir edilmez onarımdan geçirildi. Ek Bina da teslim alınır alınmaz onarımdan geçmek, proje tadilatına uğramak zorundadır" dedi.

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı bitiyor!

Bingöl'de 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yapımında son aşamaya gelindi.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bingöl Devlet Hastanesi'nin açılışı için bölgeye geldi. Akdağ, 30 yıllık sağlık binası ihtiyacını karşılayacak yeni bir hastane binası yapılacağının müjdesini verdi.

Bingöl Devlet Hastanesi açıldı!

250 yataklı Bingöl Devlet Hastanesi hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Akdağ, sağlık ailesinin şifaya vesile olması için Bingöl'ün güzel bir fırsata kavuştuğunu söyledi.

Bingöl Devlet Hastanesi yarın açılacak!

2010 yılında inşaatına başlanılan Bingöl Devlet Hastanesi yarın hizmete açılıyor. 250 yataklı devlet hastanesinin açılışına Sağlık Bakanı Recep Akdağ katılacak.

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nereye yapılacak?

Bingöl'e yapılacak 50 bin metrekarelik alana 150 yataklı Devlet Hastanesi ve 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Turan Bozgan'dan açıklama geldi.

Bingöl Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

Yapımına 2001 yılında başlanan ve Bingöl kamuoyunu uzun süredir meşgul eden 250 yataklı Devlet Hastanesi binası yapım işi tamamlandı. TOKİ yetkilileri geçici kabulü yaparak Sağlık Bakanlığına devir işlemini başlattı.

Bingöl Devlet Hastanesi ne zaman bitecek?

Bingöl’de yapımı yılan hikayesine dönen ve bitmek bilmeyen Bingöl devlet hastanesi, yapımı en uzun süren kamu yatırımları arasında guinness rekorlar kitabına girmesine aday olması bekleniyor.

Bingöl Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

2010 yılında başlanan ve yapım ihalesini AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun üstlendiği Bingöl Devlet Hastanesi inşaatı halen bitirilmedi. AKP'nin seçim malzemesi haline gelen ve 2013 yılında bitirilmesi gereken inşaat, süresi 3 kez uzatılmasına rağmen biteceğe benzemiyor.

Bingöl Devlet Hastanesi’nin yapım süresi mi uzatıldı?

Yapımına 2010 yılında başlanan ve 3 yıl içinde teslim edilmesi planlanan yeni Bingöl Devlet Hastanesi'nde ceza alınmaması için süre uzatımına gidildi iddiası gündemde.

Manavgat Devlet Hastanesi ek bina yapımına ilişkin 5 sorun mecliste!

Antalya Milletvekili Devrim Kök, Manavgat Devlet Hastanesi ek bina yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kök sorularını Sağlık Bakanı Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'na yöneltti..

Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası ne zaman açılacak?

Milletvekili Enver Fehmioğlu'nun 413 Mayıs'ta açılacak dediği Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası dün de açılmadı. Hastane binası 6 yılı aşkın bir süredir bitirilemedi.

Bingöl Hastanesi ek binası tadilatı bitiyor mu Haberi

Bingöl Hastanesi ek binası tadilatı bitiyor mu

Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Kalkınma Derneği Başkanı Doğan Karasu: 'Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası'nın projesi Tip Proje'dir. Bu proje Bingöl'ün iklim koşullarına, fiziki özelliklerine uymamaktadır. Çatı ve tavan kısmından başlayarak aşağıya doğru dökülme, çürüme, akıntılara maruz kalma, bozulma başlayacaktır. Tıpkı Genç Devlet Hastanesi gibi. Genç Devlet Hastanesi de tip projeydi, proje tadilatına uğradı, teslim edilir edilmez onarımdan geçirildi. Ek Bina da teslim alınır alınmaz onarımdan geçmek, proje tadilatına uğramak zorundadır. Bu işlem yapılmaz ise tavandan tabana doğru bina çürümeye başlayacak, bütün ince işler dökülecektir. Binanın projesi üzerinde şuan hiç bir değişiklik yap11amamaktad ı r. Tesl i m alınır alınmaz döner sermaye bütçesinden veya varsa başka bir kaynaktan bu binanın plan tadilatı yapılacak ve bu bina onarıma çıkarılacaktır. Muhtemelen tüm...