18 / 05 / 2024

bingöl havaalanı nerede

bingöl havaalanı nerede

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 12 Haziran 2013'te açılışı yapılan ve 13 Temmuz’da ilk uçuşu gerçekleştirilen Bingöl Havalimanı'ndan 8 ay içerisinde 112 bin 410 yolcu uçtu...

10 soruda TOKİ Bingöl 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Bingöl 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Bingöl 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Bingöl 50 bin konut nerede? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl 50 bin konut kampanyası detayları...

Bingöl'de ilave imar planı onaylandı!

Bingöl Belediye Meclisi tarafından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce hazırlanan ilave imar planı onaylandı. Kararla birlikte Bingöl-Diyarbakır çevre yolunun yaklaşık 150 metre altı ile Berti kavşağından Havaalanı kavşağına kadar olan alan imara açıldı.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 17 bin 13 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekimi nerede?

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları sona erdi. Aylık taksitlerin 733,15 TL'den başladığı projede 154 adet konut satışa sunuluyor. Peki Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ İnönü Mahallesi Bingöl kura çekilişi nerede?

Toplamda 154 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ İnönü Mahallesi'nde 17 bin 13 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ İnönü Mahallesi Bingöl kura çekilişi nerede?

TOKİ Bingöl İnönü Konutları'nın kura çekimi yapıldı!

2013 yılında Bingöl Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapımı devam eden konutların yer belirleme kuralarının ilki çekildi.

Bingöl'de vasfını yitirmiş arsalar satılacak!

Bingöl Belediyesi’ne ait olan ve uygulama imar planında park, kamunun ortak kullanımlarına açık alanların vasfını kaybederek imar planında konut, hizmet alanları gibi imar adalarında kalan 150 metrekare üstü parseller satışa çıkarılacak.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 27 Temmuz'da yapılacak!

2013 yılında Bingöl Belediyesi ile TOKİ tarafından İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapımı devam eden konutların yer belirleme kuraları 27-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015!

Bingöl Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 1376 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 'nde toplam 1376 konutun kurası çekilecek. TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekimi 27-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Bingöl Belediyesi ile TOKİ tarafından İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında konutların kura çekimi yapılacak. Peki Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Bingöl'de yeni İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu inşa edildi!

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu olarak hizmet verecek olan okulun, önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmette olacağını söyledi.

Bingöl’de imam hatip lisesi ve ortaokulu açıldı!

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu olarak hizmet verecek olan okulun, önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmette olacağını söyledi.

bingöl havaalanı nerede Haberi

bingöl havaalanı nerede


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 12 Haziran 2013'te açılışı yapılan ve 13 Temmuz’da ilk uçuşu gerçekleştirilen Bingöl Havalimanı'ndan 8 ay içerisinde 112 bin 410 yolcu uçtu.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nce yaptırılan ve işletilmek üzere Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'ne teslim edilen Bingöl Havalimanı kente ulaşım noktasında ivme kazandırdı. Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi tarafından 1996 yılında temeli atılan ancak ödenek yetersizliği nedeniyle yarım kalan Bingöl Havaalanı Projesi, 2009 yılında revize edilerek ihaleye çıkarıldı. Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da katıldığı bir törenle 2010 yılında yeniden temeli atılan havaalanı 3 yılda tamamlanarak uçuşa hazır hale getirildi. Kent merkezine 8 kilometre mesafedeki Çeltiksuyu köyünde 4 bin metrekare kullanım alanına...