28 / 04 / 2024

bingöl havalimanı başbakan erdoğan

bingöl havalimanı başbakan erdoğan

Türkiye'nin 51. havalimanı bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile Bingöl'de açıldı...

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Bingöl'de hasar tespit çalışmaları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Bingöl'de yaşanan 5,7 büyüklüğündeki deprem sonrası 180 kişilik 90 ayrı ekiple hasar tespit çalışmalarına fiilen başlanıldığını bildirdi.

Bingöl Kültür Mahallesi dönüşüm projesinde kira süresi uzatılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, farklı alternatiflerden oluşan bir yol haritası çizdik. Bu alternatifleri hak sahiplerimizle istişare ederek, projenin sağlıklı bir şekilde başlamasını sağlayacağız” dedi.

Bingöl'de imara yeni düzen geliyor!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Çarpık kentleşmeye izin verilmeyecek, tüm imar uygulamaları ilimizin genel durumu göz önünde bulundurularak mevzuat doğrultusunda hayata geçirilecek'' diye konuştu.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Bingöl'de kentsel dönüşüm mağduriyeti yaşanmayacak!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; “Biz rant değil, hizmet odaklı çalışıyoruz. En büyük gayemiz de hak sahiplerini mağdur etmeden projeyi nihai sonuca ulaştırmaktır.” dedi.

TOKİ 50 bin konut Bingöl 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 bin konut kampanyasına Bingöl'ü de dahil etti. Peki TOKİ Bingöl 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Bingöl 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ Bingöl 2019 başvuruları nereye yapılacak? İşte TOKİ 50 bin konut Bingöl 2019 detayları...

Bingöl Genç'te acele kamulaştırma yapılacak!

Bingöl'e bağlı Genç ilçesinde yer alan bazı gayrimenkuller Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak...

3. havalimanı Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı bekliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakan Yıldırım’la beraber yapımı hızla devam eden ve 29 Ekim’de açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’na bugün 20.30’da ilk inişi gerçekleştirmesi bekleniyor.

Lübnan Başbakanı'ndan 10 sayılı gayrimenkul yasasına tepki!

Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri, Suriyeli sığınmacıların ülkelerinde bıraktıkları gayrimenkullere el konulmasını öngören 10 sayılı gayrimenkul yasasına tepki gösterdi.

bingöl havalimanı başbakan erdoğan Haberi

bingöl havalimanı başbakan erdoğan


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 10 yıl önce havayoluyla yurt içinde seyahat edenlerin sayısının 8,5 milyon iken, bugün 8 kat artarak 65 milyona ulaştığını bildirerek, "Yıl sonunda toplam yolcu sayısı 140 milyonu aşacak" dedi.


Türkiye’nin 51. havalimanının hizmete girdiği Bingöl'de düzenlenen törende konuşan Binali Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve geldiğinde kendilerine, "uçmayan kalmayacak, havayolu halkın yolu olacak" dediğini anımsatarak, "Biz de çalışmalara başladık. 2003 yılında 26 ilde havaalanı faal iken bugün Bingöl havalimanın açılmasıyla 51. havalimanı da hizmete girmiş oluyor. AK Parti iktidarında havayolu gerçek anlamda halkın yolu haline geldi" diye konuştu.


Bingöl'ün "havalandığını" belirten Yıldırım, yarından itibaren İstanbul'a gitmek için yollarda saatlerin tükenmeyeceğini, havalimanının Bingöl’ün ekonomisine, turizmine, kalkınmasına da çok büyük katkı sağladığını bildirdi.


Havalimanı olan illere daha...