15 / 05 / 2024

bingöl ihale ilanları

bingöl ihale ilanları

Bingöl Belediye Başkanlığı Bingöl İnalı Mahallesi 'nde yer alan 103 bin 300 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 25 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek.

İki şehirde 64 adet arsa ve arazi ile 1 adet konut 8 taksitle satılıyor: Milli Emlak ihale ilanları!

Milli Emlak, iki ildeki 64 adet arsa ve arazi ile 1 adet konutu 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak ihale ilanları...

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Bingöl’de dördüncü etap kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde hayata geçirilecek Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin dördüncü etabı ihale edildi.

Bingöl’de birinci etap kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bingöl’de güvenlik soruşturması gerekçesiyle iptal edilen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin birinci etabı, yeniden ihale edildi.

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

Bingöl III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 11 Temmuz'da!

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Bingöl Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 11 Temmuz'da!

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 11 Temmuz'da yapılacak...

İşadamları Bingöl'deki dönüşüm projesi için bir araya gelecek!

İşadamları, Bingöl Kültür Mahallesi'nde uygulanacak 2. etap kentsel dönüşüm projesi için bir araya gelecek. İşadamları, kentsel dönüşüm konusunda alacakları olumlu veya olumsuz kararı belediyeye bildirecek.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri başvuru!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri başvuru süresi 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Ödemeleri aylık 733,15 TL taksitlerle yapılabilen projede 154 adet daire kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

Bingöl kentsel dönüşümde konutlar 8 katlı olacak!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi: "Yapılacak 2. Etap konutlar yine 8 katlı olacak şekilde imar edilecek. 2. Etapta inşa edilecek konutlar, kentin kültürel dokusu dikkate alınarak yapılacak." dedi.

Bingöl kent revizyon imar planları yapıldı!

Bingöl Belediye Başkanı, göreve geldiği 18 ay içerisinde yapılan çalışmaları basın mensuplarıyla değerlendirdi.Kentin imar çalışmaları hakkında bilgi veren Barakazi, Kent Revizyon İmar Planları yapıldığını ve uygulamaya başlanıldığını belirtti.

Bingöl'de 103 dönümlük arsaya güneş enerjisi santrali!

Bingöl Belediyesi 103 dönümlük arsa üzerine güneş enerjisi santrali kuracak. Proje ile elde edilen enerjisi sayesinde, belediyenin şantiyelerinde, tesislerinde, idari binasında ve parklarda kullanılan yüklü elektrik maliyeti hafifletecek.

bingöl ihale ilanları Haberi

bingöl ihale ilanları


Bingöl İnalı Mahallesi 'nde yer alan 103 bin 300 metrekare alana sahip arsanın muhammen bedeli 15 milyon 495 bin lira, geçici teminat bedeli ise 464 bin 855 lira olarak belirlendi. İhale 25 Aralık 2013 tarihinde Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi Togem Salonu 'nda gerçekleştirilecek




İlanı detaylı görüntülemek için