29 / 04 / 2024

bingöl ilave imar planları

bingöl ilave imar planları

Bingöl Belediyesi, bir önceki meclis toplantısında onanan ilave imar planının iptal edildiğini açıkladı.

Japon uzman Hatay, Bingöl, Marmara'ya dikkat çekti! Peş peşe açıkladı! İmar affı, insan hayatını çalıyor...

Japon uzman Hatay, Bingöl, Marmara'ya dikkat çekti! Peş peşe açıkladı! İmar affı, insan hayatını çalıyor...

Tuzla Konaşlı'da imar planı tartışması!

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl, Konaşlı Mahallesinde gecekondu alanında imar planı olmamasına karşı 2017'de TOKİ’nin imar planı çıkarttırarak vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. Bingöl, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bingöl'de imara yeni düzen geliyor!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Çarpık kentleşmeye izin verilmeyecek, tüm imar uygulamaları ilimizin genel durumu göz önünde bulundurularak mevzuat doğrultusunda hayata geçirilecek'' diye konuştu.

Bingöl'ün ilave imar planları iptal edildi!

Bingöl Belediyesi, bir önceki meclis toplantısında onanan ilave imar planının iptal edildiğini açıkladı.

Bingöl'de ilave imar planı onaylandı!

Bingöl Belediye Meclisi tarafından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce hazırlanan ilave imar planı onaylandı. Kararla birlikte Bingöl-Diyarbakır çevre yolunun yaklaşık 150 metre altı ile Berti kavşağından Havaalanı kavşağına kadar olan alan imara açıldı.

Bingöl Karşıyaka'da imar tepkisi!

Ticari alan ve kat değişikliği için Bingöl Belediyesi’ne başvuruda bulunan Karşıyaka Mahallesi vatandaşları başvurularının imar komisyonu tarafından incelemediğini belirterek, tepki gösterdi.

Düzce'de mücavir alanlara ilişkin ilave imar planları yapılıyor!

Bir süre önce Düzce Merkez sınırları içine alınan Mücavir alanlara ilişkin ilave imar planları yapılıyor.

Bingöl'de 22 ayda 674 yapıya ruhsat verildi!

Bingöl Belediyesi’nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı yapılaşmanın hızını ortaya koyuyor. Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, inşaat ruhsatı ve iskan sayısında da artış yaşanıyor.

Bingöl kentsel dönüşümde konutlar 8 katlı olacak!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi: "Yapılacak 2. Etap konutlar yine 8 katlı olacak şekilde imar edilecek. 2. Etapta inşa edilecek konutlar, kentin kültürel dokusu dikkate alınarak yapılacak." dedi.

Bingöl kent revizyon imar planları yapıldı!

Bingöl Belediye Başkanı, göreve geldiği 18 ay içerisinde yapılan çalışmaları basın mensuplarıyla değerlendirdi.Kentin imar çalışmaları hakkında bilgi veren Barakazi, Kent Revizyon İmar Planları yapıldığını ve uygulamaya başlanıldığını belirtti.

Bingöl Kent Anıtı restore edildi!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Düzağaç Kavşağı'ndaki Kent Anıtı'nın bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Bingöl Karlıova'da 55 sanayi işletmesi kurulacak!

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından Bingöl Karlıova Küçük Sanayi Sitesi altyapı inşaatına başlandı. İnşaat sonunda kanalizasyon, içme suyu, İhata duvarı ve elektrik tesisat işlerinin tamamlanması ile ilçede 55 adet sanayi dükkanı tesisi kurulacak.

Bingöl TOKİ konutlarında yer belirme kura çekilişi yapıldı!

Bingöl’de yapımı devam eden ve bu yıl teslim edilmesi planlanan TOKİ konutlarının yer belirleme kura çekimleri yapıldı.

bingöl ilave imar planları Haberi

bingöl ilave imar planları

Bingöl Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısında onanan ilave imar planının, valilik raporu ve ilgili kurumların olumsuz görüş bildirmeleri dolayısıyla iptal edildiğini açıkladı.

Bingöl Belediyesi'nin yaptığı açıklamada Bingöl-Diyarbakır çevre yolunun yaklaşık 150 metre altı ile Berti Kavşağı’ndan Havaalanı Kavşağı’na kadar olan alanı kapsayan ilave imar planının Aralık ayı Meclis Toplantısı’nda görüldüğü, Çevre Şehircilik Müdürlüğünce hazırlanan teknik raporda belirtilen şartların oluşmadığı ve ilgili kurumların olumsuz görüş bildirmelerinin dikkate alınarak oy çokluğuyla iptal edildiği bildirildi.

Bingöl Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan çıklama şu şekilde; “Merkez Kültür Mahallesinde yapılan ilave imar planının Belediye Meclisinin 08.11.2018 tarih ve 66 kararı ile onaylandığı, ancak 5393 sayılı Belediye Kanunun 23. Maddesine göre alınan Meclis Kararı Valilik Makamına gönderildiği, Valilik Makamında Belediye Başkanlığımıza gönderilen 21.11.2018 tarih ve 7365...