06 / 05 / 2024

Bingöl Ilıcalar

Bingöl Ilıcalar

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kamulaştırma işleminin onaylandığını, proje ile 1200 dekar araziye su temin edileceğini söyledi.

Deprem oldu, Naci Görür uyardı: Erzincan-Karlıova arası ile Karlıova-Bingöl arası hassas!

Bingöl'un Kiğı ilçesinde bugün saat 11.19'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA DEPREM: Bingöl 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Son dakika: Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesinde 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem listesi...

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

6 soruda TOKİ Bingöl Sosyal Konut Projesi 2022! Bingöl ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Bingöl projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bingöl 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bingöl Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bingöl Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bingöl'de depremzedeler için çelik konutlar inşa ediliyor!

Bingöl'de geçtiğimiz sene yaşanan 5.7 şiddetindeki depremde, Erzurum'un Çat ilçesinde 45 mahalle, 33 mezrada konutlar ve ahırlar yıkıldı. Şimdi depremzedelere Sibirya soğuklarına dayanıklı çelik konutlar yapılıyor.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Bingöl Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bingöl ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bingöl'de depremzedeler için konteynerler kuruluyor!

14 Haziran'da merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan ve güvenlik korucusu Cengiz Pullu'nun şehit olduğu, 35 kişinin yaralandığı, 5,7 büyüklüğündeki depremden sonra yaraların sarılması için çalışmalar devam ediyor. 

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Bingöl depreminde 7 okul hasar gördü!

Bingöl'de depremden etkilenen 7 okulda hasar tespit edildi. Abdulkadir Arslanboğa Karlıova ilçesindeki ağır hasarlı okulun en kısa sürede yıkılacağını belirtti...

Bingöl Elmalı'da ağır hasarlı yapılar ikinci depremde tamamen yıkıldı!

Bingöl’de 5.7 büyüklüğünde bir depremin yaşandığı Karlıova ilçesinde, dün sabah 5.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu. Elmalı köyünde ağır hasar alan evler, dünkü depremden sonra tamamen yıkıldı.

Bingöl Ilıcalar Haberi

Bingöl Ilıcalar

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Merkez Ilıcalar Göleti projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı olurunun Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından imzalandığını, kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Merkez Ilıcalar Göleti’nin hizmete açılması ile 1.200 dekar araziye su temin edileceğini söyledi.


Bu kararın Bingöl için hayırlı olmasını dileyen Bakan Yılmaz, bu karar olurunu Bingöl için kısa sürede imzalayan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na Bingöl halkı adına teşekkürlerini ifade etti.


Bingöl...