04 / 05 / 2024

Bingöl inönü toki başvuru

Bingöl inönü toki başvuru

Toplamda 15 adet dairenin satışa sunulduğu projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

Bingöl Karlıova TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman?

Bingöl Karlıova TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 130 adet konut bulunuyor.

Bingöl'de kaçak yapılara geçit yok!

Bingöl’de İnönü Mahallesi’nde bulunan arsaların üzerine inşa edilen kaçak yapılar Bingöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Melih Bingöl tarafından kuruldu. 

Bingöl Kadın Emek Çarşısı açıldı!

Bingöl Belediyesince kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesi için yaptırılan ve içerisinde 18 işyeri yer alan Kadın Emek Çarşısı Bingöllü vatandaşların hizmetine açıldı.

Bingöl Belediyesi kentsel dönüşüm için kredi çekecek!

Bingöl Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısında, kentsel dönüşüm için ihtiyaç duyulan 230 milyon Türk Lirası kredi işleriyle ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye yetki verilmesi kararlaştırıldı.

Bingöl'de dönüşüm kapsamında 108 konut inşa edilecek!

Yıkımı gerçekleştirilen 793 yapının yerine bin 108 konut inşa edileceğini belirten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kentsel dönüşüm projeleriyle hem depreme dayanıklı konutlar inşa edeceğini açıkladı.

TOKİ'den Bingöl Adaklı'ya 75 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) mülkiyeti Bingöl Adaklı Belediyesi'ne ait olan arazide 75 konutluk proje inşa edecek. Konutların başvuruları 31 Mayıs'a kadar devam edecek.

Bingöl Devlet Hastanesi yarın açılacak!

2010 yılında inşaatına başlanılan Bingöl Devlet Hastanesi yarın hizmete açılıyor. 250 yataklı devlet hastanesinin açılışına Sağlık Bakanı Recep Akdağ katılacak.

Bingöl inönü toki başvuru Haberi

Bingöl inönü toki başvuru

Konut fiyatlarının 157 bin 641 TL'den başlayıp 269 bin 825 TL'ye kadar yükseldiği projede toplamda 15 adet daire satışa çıkarıldı.


Başvuruların T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve temerküz şube Bingöl Kültür Caddesi Şubesi

olacak.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 10 peşinat 108 ay vade,  yüzde 15 peşinat 120 ay vade, yüzde 25 peşinat 144 ay vade sağlanıyor.


TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları bugün başlıyor ve 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam ediyor.


Satış duyurusu için