06 / 05 / 2024

Bingöl Küçük Sanayi Sitesi ihalesi

Bingöl Küçük Sanayi Sitesi ihalesi

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 11 Temmuz'da yapılacak...

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koca tarafından kuruldu. 

Çimtepe Turizm Gıda İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çimtepe Turizm Gıda İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kurutlu tarafından kuruldu. 

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Heşe tarafından kuruldu. 

Krm İnşaat Taahhüt Makina Otomotiv Taşımacılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Krm İnşaat Taahhüt Makina Otomotiv Taşımacılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Bozkurt tarafından kuruldu. 

Bte Grup İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bte Grup İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Berke Taha Erişir tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Menart İnşaat Gıda Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Menart İnşaat Gıda Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi  10 bin TL sermaye ile bugün Fatih Korkmaz tarafından kuruldu.

DTK Yapı Malzemeleri Metal Sac Hırdavat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DTK Yapı Malzemeleri Metal Sac Hırdavat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ümüt Sönmez tarafından kuruldu. 

HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Hayri Yılmaz tarafından kuruldu. 

Ayda Grup Tekstil İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayda Grup Tekstil İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Moh'd Subhi Talal Younıs tarafından kuruldu. 

Sivan Turizm Emlakçılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sivan Turizm Emlakçılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün S.A. Abdulkarem Abdulkarem tarafından kuruldu. 

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  30 bin TL sermaye ile bugün Özcan Çikdem tarafından kuruldu. 

Akyol Kardeşler Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Kardeşler Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 7 Kasım'da Ayhan Akyol tarafından kuruldu. 

MY Ün İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Ün İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Yusuf Ünlü tarafından kuruldu.

Bingöl Küçük Sanayi Sitesi ihalesi Haberi

Bingöl Küçük Sanayi Sitesi ihalesi

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. 31 Ekim 2021 tarihine kadar tamamlanacak iş yerleri için ihale 11 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak. İhalede keşif bedeli ise 280 milyon TL olarak belirlendi.

İŞYERİ YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesine ait 501 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin Adresi   :  Kaleönü Mah. Sanayi Sitesi Yeni Gün Sokak İdari Binası...