04 / 05 / 2024

bingöl merkeze hastane yapılacak mı

bingöl merkeze hastane yapılacak mı

Yenişehir Hastanesi çok yetersiz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastenesi çok uzak. Şehir merkezinde hastaneye ihtiyaç var. Sağlık; su, yemek, ısınma, uyku gibi bedenin varlığını sürdürmesi için gerekli olan ihtiyaçlardan biridir.

Bingöl'de metruk bina yıkıldı!

Bingöl'ün merkeze bağlı Yeni Mahalle ilçesinde bulunan uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk bina Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl Kalbin AVM açıldı!

Bingöl Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Hacılar Camii altında faaliyet gösteren Kalbin alışveriş merkezinde 13 Ağustos Pazar günü elektrikten kaynaklı yangın çıkmıştı. Alışveriş merkezi, yeniden inşa edilip hizmete açıldı.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bingöl Devlet Hastanesi'nin açılışı için bölgeye geldi. Akdağ, 30 yıllık sağlık binası ihtiyacını karşılayacak yeni bir hastane binası yapılacağının müjdesini verdi.

Bingöl'de özel hastane talebine ret!

DBP Belediye Meclis Üyesi Yıldırım, Bingöl’de kurulmak istenilen ulusal bir hastanenin belediyece engellendiğini söyledi.

Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası ne zaman açılacak?

Milletvekili Enver Fehmioğlu'nun 413 Mayıs'ta açılacak dediği Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası dün de açılmadı. Hastane binası 6 yılı aşkın bir süredir bitirilemedi.

Bingöl Devlet Hastanesi icralık oldu!

6 yıla aşkındır bitirilemeyen Bingöl Devlet Hastanesi, Bingöl Belediyesi tarafından su borcunu ödemediği gerekçesiyle icraya verildi. Belediye yine de hastane inşaatında çalışmaların aksamaması için su kesintisi yapmadı.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuru işlemleri!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor. Toplamda 154 adet dairenin satışa sunulduğu projede fiyatlar 140 bin 766 TL'den başlıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Ödeme planı kapsamında 144 ay vade imkanı sunan projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

2015 TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi!

2015 TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi 23 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek. Toplamda 154 adet dairenin satışa çıkacağı projede 17 bin 13 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura başvuruları!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura başvuruları 5 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Yüzde 15 peşinatta 120 ay vade imkanı sunan projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütüyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü 16 Ekim 2015. Dairelerin 140 bin 766 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap'ta 733,15 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 154 tane daire kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015 detayları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri!

Kura çekilişi 23 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Konutları fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri...

bingöl merkeze hastane yapılacak mı Haberi

bingöl merkeze hastane yapılacak mı

Ülkemizde son 10 yılda yapılan devrim niteliğinde yeniliklerle artık sağlık hizmetlerine ulaşım ülke genelinde tüm kırsal bölgeleri kapsayacak şekilde yaygınlaştı. Vakalara ulaşım kentlerde 10, kırsal alanda 30 dakikada ulaşma oranlarını yakaladı. Bu anlamda gelişmiş ülkelerdeki seviyeye ulaşılmış hatta birçok alanda Avrupa Ülkeleri ortalaması aşıldı.

İlimizde ise bütün ilçe ve beldelerde ambulans, pratisyen doktor, sağlık personelleri 24 saat esasına göre sağlık hizmeti sunuyor.

Yapımı 10 yıl sürmüştü

İlimizde sağlık alanında son 10 yılda, planlama ve istişare yapılmadan birçok yanlış değişiklik yapıldı. Çarşı merkezinde bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, şehir dışında bir bölgeye taşındı. 20 bin metrekare alan üzerine kurulması amaçlanan Bölge Göğüs Hastanesi Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi’ne dönüştürüldü. Sebep olarak da, çevre illerde üniversite ve araştırma hastanelerinin bulunması ile Bingöl’de...