28 / 04 / 2024

Bingöl ruhsat verdi

Bingöl ruhsat verdi

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, inşaat yapmak için belediyeye müracaat eden vatandaşlara da hızlı bir şekilde yardımcı oluyor. 297 inşaata ruhsat, 198 yapıya da iskân verdi

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl kötü haberi verdi! Eğer bundan vazgeçerlerse doğalgaza gelecek zammı düşünemiyorum

Doğalgaza gelen zamların ardından Vergi Uzmanı Ozan Bingöl dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum: Bingöl'de 638 ağır hasarlı bina tespit ettik!

Murat Kurum, Bingöl'deki hasar tespit çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Kurum, 100 binanın ağır hasarlı olduğunu belirtti...

Bingöl'de en önemli konu kentsel dönüşüm!

Bingöl'de devam eden Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kentin en önemli konularından biri olarak görülüyor. Yeni belediye başkanı Erdal Arıkan,hizmet verdiği dönem boyunca en çok kentsel dönüşüm meselesi üzerinde duracağını ifade ediyor.

Bingöl Karlıova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçeye doğal gaz, iki mahalleye de kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Bingöl Şişmantürk Köprüsü yeniden inşa ediliyor!

Bingöl Belediyesi, sel felaketi sonucu yıkılan Vali Kurtuluş Şişmantürk Köprüsü’nü yeniden inşa etmek için çalışmalara start verdi.

Mamak Belediyesi 225 iskan, 119 yapı ruhsatı verdi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada Mamak Belediyesi'nin 2017 yılının ilk çeyreğinde 225 iskan, 119 yapı ruhsatı verdiğini belirtti.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bingöl Devlet Hastanesi'nin açılışı için bölgeye geldi. Akdağ, 30 yıllık sağlık binası ihtiyacını karşılayacak yeni bir hastane binası yapılacağının müjdesini verdi.

Bingöl'deki askeri alan belediyeye devredildi!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin uzun süredir uğraş verdiği askeri alan, imzalanan protokolle birlikte belediyeye devredildi.

Osmangazi Belediyesi geçen yıl 1.992 inşaata ruhsat verdi!

Osmangazi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içinde toplam bin 992 inşaat ruhsatı verdi. 2015 yılında bin 700 olan bu sayı 2016'da a yüzde 17’lik bir artış gösterdi.

Bingöl'de taş ocağı şantiyesi protesto edildi!

Bingöl'de bir taş ocağının insan ve çevre sağlığına zarar verdiğini savunan köylüler, şantiyenin çalışmasını protesto etti. Jandarma ekipleri, şantiye yolu üzerinde barikat kurarak köylüleri engelledi.

Bingöl'de kentsel dönüşüm için binalara karot alınacak!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdindeki girişimleri olumlu sonuç verdi.

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Bingöl 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdindeki girişimleri olumlu sonuç verdi. Bakanlığın desteği ile Kültür Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları yapılacak.

Bingöl'deki kentsel dönüşümde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi göreve geldiğinden beri geçen 2 yıllık süreyi sabah kahvaltısında Bingöl'de ki basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirdi. Başkan Barakazi kentsel dönüşüm 2. Etap çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bingöl ruhsat verdi Haberi

Bingöl ruhsat verdi

İmara uygun yapılaşma ve kent estetiği konusunda oldukça hassas çalışan Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, inşaat yapmak için belediyeye müracaat eden vatandaşlara da hızlı bir şekilde yardımcı oluyor. Yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor. Bingöl Belediyesi'nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Bingöl'deki yapılaşmanın hızını ortaya koyuyor. Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, inşaat ruhsatı ve iskân sayısında da artış yaşanıyor. Planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atan Bingöl Belediyesi, Ocak Ayı'ndan itibaren 297 yapıya ruhsat, 198 yapıya da iskân verdi. Kentteki markalı konut yapımının artış göstermesi, alt yapı ve üstyapı çalışmalarının ilerlemesi gibi önemli faktörlerle bölgenin ciddi bir yükselişte olduğunu belirten Bingöl Belediye...