30 / 07 / 2024

Bingöl Tekstilkentin inşaatında son durum

Bingöl Tekstilkentin inşaatında son durum

Vali Yavuz Selim Köşger, Simani Mahallesi’nde yapımı devam eden Tekstilkent inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Proje Müdürü Sami Fitoz çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Dudullu- Bostancı Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

2022 yılında hizmete girmesi planlanan Dudullu- Bostancı metro hattının inşaatında tamamlanma oranı yüzde 75 oldu.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşıldı!

Tarihi Taksim meydanında yüzyılın değişimi yaşanıyor. AKM ve Taksim Camii inşaatında sona yaklaşılırken, yeni yapıların şehre yeni soluk kazandırması planlanıyor.

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya Yolu inşaat çalışması alanını inceledi. Şimşek, projenin inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Sancaktepe sahra hastanesinin inşaatında bazı bölümler tamamlandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüsle mücadele kapsamında inşa edileceğini açıkladığı Sancaktepe sahra hastanesinin inşaatında demir kolonlar konuldu ve bazı bölümler tamamlandı...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında son durum! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Atatürk Havalimanı yerleşkesindeki bin yataklı hastanenin inşaatında inceleme yaptı...

Bingöl Tekstilkentin inşaatında son durum Haberi

Bingöl Tekstilkentin inşaatında son durum

Vali Yavuz Selim Köşger, Simani Mahallesi’nde yapımı devam eden Tekstilkent inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Proje Müdürü Sami Fitoz çalışmalar hakkında bilgi verdi: “Mevcut olan 3 binadan, küçük olan 2 binanın bodrum ve zemin katları dahil olmak üzere 900 m2’lik alanın kaba inşaatını bitirmiş bulunmaktayız. 1700 m2’lik büyük binanın ufak tefek problemleri var. Onları da çözdükten sonra temellerini de atmaya başlayacağız. Kasım ayında 3 binanın da kaba inşaatını bitirmeyi planlıyoruz.” dedi.


İncelemelerinin ardından çalışanlar ile bir süre sohbet eden Vali Köşger çalışanlara başarılar diledikten sonra buradan ayrıldı.


Bingöl...