08 / 05 / 2024

bingöl üstyapı çalışmaları tamamlandımı

bingöl üstyapı çalışmaları tamamlandımı

Yaklaşık maliyeti 18.5 milyon TL olan ihaleye, 19 firma katıldı. 2013 yılında başlanan üstyapı çalışmaları 2014 yılı Kasım ayı sonu itibari ile yüzde 85 tamamlandı ve ihale sona erdi.

Togg açıkladı! Togg’un üçüncü modeli T8X için çalışmalar başladı...

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, bir yıl önce çalışmalarına başladıklarını T10F'yi ocak ayında sergilediklerini kaydederek, "Şimdi aynı şekilde T10F'nin sonrasının da çalışmalarını yapıyoruz, yani hep söylediğimiz B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz." dedi.

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Bingöl'de 2 bin 230 yapının 1823'ünde hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Bingöl Karlıova'da yaşanan 5,7 büyüklüğündeki depremin ardından başlatılan hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Bingöl'de hasar tespit çalışmaları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Bingöl'de yaşanan 5,7 büyüklüğündeki deprem sonrası 180 kişilik 90 ayrı ekiple hasar tespit çalışmalarına fiilen başlanıldığını bildirdi.

Bingöl'deki hasar tespit çalışmaları 3 güne kadar tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bingöl'deki depremle ilgili olarak, "En geç 3 güne kadar hasar tespit çalışmalarını tamamlıyor olacağız" dedi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şahinbey Mecidiye Han'daki restorasyon çalışmaları hızlandı!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediyesi, Mecidiye Han’daki restorasyon çalışmalarını hızlandırdı.

Beykoz Belediye Meclisi Eylül ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi bir aylık tatilden sonra çalışmalarına yeniden başladı.

bingöl üstyapı çalışmaları tamamlandımı Haberi

bingöl üstyapı çalışmaları tamamlandımı

Şehrin eksik kalan üstyapı yapım işinin tamamlanması için İller Bankası'ndan çekilen kredinin ardından ihale yapıldı. Yaklaşık maliyeti 18.5 milyon TL olan ihaleye, 19 firma katıldı. 2013 yılında başlanan üstyapı çalışmaları 2014 yılı Kasım ayı sonu itibari ile yüzde 85 tamamlandı ve ihale sona erdi. 2015 yılında şehrin eksik kalan üstyapı yapım işi için Bingöl Belediyesi, İller Bankası'ndan kredi talebinde bulundu. Talebin onaylanması ile üst yapının eksik kalan kısımları için bir ihale daha yapıldı. İhale, dün saat 14.00'da Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleşti. 19 firma ihaleye katıldı. Yaklaşık maliyetin 18.578.509,94 TL olduğu ihalede, 2 firma yaklaşık maliyetin üstünde teklif verdi. İhalede firmalar ve ihalede teklif ettikleri bedeller şu şekildedir: 'Genç Yıldız-Metefor Ortak Girişimi 12.434.543,55 TL, İnşa...