06 / 07 / 2024

Bingölde 4 Mahalleye 7 park yapılacak

Bingölde 4 Mahalleye 7 park yapılacak

4 mahalleye toplam 7 tane yapılacak parklarda, spor sahaları, oyun gurupları, kent mobilyaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, kadın bakım yerleri, engelli lavaboları, güvenlik kulübeleri bulunacak.

O il bu sabah 4 büyüklüğünde sallandı! Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Öteden beri söylüyoruz, bu bölge problemli!

Bingöl'de bu sabah saat 07:42'de merkez üssü Karlıova olan 4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, uyarılarda bulundu. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Milli Emlak'tan 4 ilde arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bingöl, Konya, Nevşehir ve Elazığ'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Bu projeyle ekmekler sadece 4 TL! Halk ekmekten bile ucuza olan o ekmekler yakında satışta...

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Her İlde Bir Ekmek Fırını Projesi' çerçevesinde Bursa'da bulunan Hacı Sevim Yıldız-4 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ekmek fırını faaliyete geçti. Bu fırında öğrenciler tarafından hazırlanan ekmekler, Bursa'da belirlenen 9 farklı noktada 4 TL fiyatla  sunulacak...

Deprem oldu, Naci Görür uyardı: Erzincan-Karlıova arası ile Karlıova-Bingöl arası hassas!

Bingöl'un Kiğı ilçesinde bugün saat 11.19'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA DEPREM: Bingöl 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Son dakika: Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesinde 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem listesi...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

İş arayanlar dikkat: 88 binden fazla işçi aranıyor! En az 4 bin 253 TL maaş…

19 ve 52 yaş arasında iş arayanlar dikkat! Yüzbinlerce kişiye iş bulan İŞKUR’da en az 4 bin 253 Türk lirası maaşla 88 bin 22 işçi ilanı aktif hâlde bulunuyor. Sağlıktan marangoza, aşçıtan akaryakıt elemanına kadar binlerce iş ilanı bulunuyor. 

Bingöl depreminde bazı evler hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da dün akşam yaşanan depremde, 4 köyde bazı ev ve ahırlar hasar gördü.

ABD'de ikinci el konut satışları eylülde yüzde 9,4 arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, eylülde aylık bazda yüzde 9,4 artarak 6,54 milyona ulaştı. Piyasa beklentisi, yüzde 5 artışla 6,3 milyon seviyesinde gerçekleşmesi yönündeydi.

Türkiye'nin elektrik tüketimi eylülde yüzde 8,4 arttı!

Türkiye'nin elektrik tüketimi, eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,4 artarak 26 milyar 145 milyon 944 bin kilovatsaate yükseldi.

Türkiye'nin elektrik tüketimi eylülde yüzde 8,4 arttı!

Türkiye'nin elektrik tüketimi, eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,4 artarak 26 milyar 145 milyon 944 bin kilovatsaate yükseldi.

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Bingölde 4 Mahalleye 7 park yapılacak Haberi

Bingölde 4 Mahalleye 7 park yapılacak

Belediye ile DAP İdaresi Başkanlığı arasında yapılan protokol ile yapılacak parklar hakkında bilgi veren  Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “R.Tayyip Erdoğan Mahallesinde 4 adet, İçmeler Mahallesi, İnalı Mahallesi ve Mirzan Mahallesi’ne 1’er adet olmak üzere toplam 7 adet park yapılması için ihalemizi gerçekleştirdik. İhaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı. Projenin 2016 yılı içerisinde yapılarak tamamlanması hedeflenmektedir. Yapılacak parklarda; çok amaçlı sahalar, oyun gurupları, kent mobilyaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, kadın bakım yerleri, engelli lavaboları, güvenlik kulübeleri, çimlendirme ve sulama sistemleri, su sondaj kuyuları gibi müştemilat yapımı bulunuyor. Daha yeşil bir Bingöl için çalışıyoruz, çalışmalarımız devam ediyor. Katkılarından dolayı Kalkınma Bakanımız Sayın Dr. Cevdet Yılmaz’a ve DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir’e çok teşekkür ediyorum. Yeni parkların mahallelerimize ve ilimize hayırlı olmasını...