29 / 07 / 2024

Bingölde il spor merkezi açılışı

Bingölde il spor merkezi açılışı

Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde il spor merkezleri, düzenlenen törenle açıldı. Açılış, kortej yürüyüşü ile başladı.

6 soruda TOKİ Bingöl Sosyal Konut Projesi 2022! Bingöl ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Bingöl projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bingöl 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Kastamonu'da bazı ilçelere spor salonu yapılması önerisi mecliste!

Kastamonu Gazi Stadyumu'nun kapasitesinin artırılması ve bazı ilçelere spor salonu yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Bingöl Karlıova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçeye doğal gaz, iki mahalleye de kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Diyarbakır ve Bingöl'de 8 ilçede kamulaştırma yapılacak!

Diyarbakır ve Bingöl'de 8 ilçede Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Adana'nın yeşil spor kompleksi tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, enerji ve çevre dostu, FIBA standartlarına uygun 2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonunu Adana'ya kazandırıyor.

Batman'da 15 bin kişilik stat inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Batman'da il spor merkezlerinin açılışı yapıldı. 16 Mayıs Şehir Stadı'nda tören düzenlendi.

İl özel idareleri tarafından spor tesisleri TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, il özel idareleri tarafından spor tesisi yapılan köylere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankaralılar Golfkent 2016 etkinliğinde buluştu!

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, 25 Aralık 2016 saat 10.00 Pazar günü mutlu ve zinde bir yaşam için yılın son “Yemyeşil Spor” etkinliğinde golf için buluştu.

STK'lar Ankara Golf Kent'te buluştu!

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent 18 Aralık 2016 günü Ankara Golfkenti ziyaret eden Sivil Tolum Kuruluşlarının yöneticileri mutlu ve zinde bir yaşam için “Yemyeşil Spor” etkinliğinde golf sporunu keşfe çıktılar.

Bingöl Karlıova'da 2 park inşa edilecek!

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçede iki adet büyük park yapılacağını söyledi. Belediye bünyesinde hazırlanan projelerin Çevre Ve Şehircilik Bakanlığına sunulduğunu belirten belediye başkanı Bingöl, projelerin olurunun alındığını ve önümüzdeki yıl yapım çalışmasına başlanacağını kaydetti.

Bingölde il spor merkezi açılışı Haberi

Bingölde il spor merkezi açılışı

Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde il spor merkezleri, düzenlenen törenle açıldı.


Kortej yürüyüşü ile başlayan açılış törenine İl Müdürü Erdal Arıkan şube müdürleri, kurum personeli, veliler ve çok sayıda sporcu katıldı. Gençlik Merkezi önünde başlayan şehir spor salonuna kadar süren kortej yürüyüşünün ardından kısa bir konuşma yapan İl Müdürü Arıkan "İl spor merkezleriyle sporu tabana yaymak, çocukları sporla tanıştırmak, çocuk ve gençler ile engelli bireyleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamaktır" dedi.

Çocuk ve gençlerin boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla her yıl uygulanan il spor merkezlerinin 2015-2016 eğitim öğretim dönemi açılışına kadar süreceğini, il spor merkezlerinin antrenörler nezaretinde çalışmaların başladığını belirten Arıkan, hafta içinde il spor merkezlerine katılacak çocuk ve gençlere tişört ve...