06 / 05 / 2024

bingölde ticaret merkezleri yapılacak mı

bingölde ticaret merkezleri yapılacak mı

Ünlüsoy, “ Konuttan ziyade ticaret merkezlerine olan ihtiyaç apaçık ortadadır. Tarım arazileri konut alanına çevrilmiş, böyle giderse domates ve biberi de dışardan alacaz’’ dedi.

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Azat Bingöl tarafından kuruldu.

3cb Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3cb Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Bingöl tarafından kuruldu.

Gaziantep'te deprem psikolojisi meslek edindirilerek atlatılacak...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde ekonomik hayatı yeniden canlandırmak adına eni ticaret merkezleri açıyor. Bu merkezlerde, kadın ve gençlere yönelik mesleki eğitim ve iş atölyeleri ile hem meslek sahibi yapmak hem de deprem psikolojisini atlatılması amaçlanıyor. İşte ayrıntılar...

TÜİK açıkladı, dış ticaret eylül ayına göre azaldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayına ilişkin dış ticaret endekslerini bildirdi. İhracat birim değer endeksi, eylülde geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 1,2, ithalat birim değer endeksi yüzde 17,1 düşüş gösterdi. Haberin ayrıntıları...

Dış ticaret açığı eylülde 5 milyar dolar oldu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Eylül ayında bakanlığımız geçici dış ticaret istatistikleri kapsamında dış ticaret açığımız aylık yüzde 42,4 oranında, yıllık ise yüzde 48,1 oranında azalarak 5 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir" dedi.

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Bingöl, Ragy Eldesouky Sherıf Eldeouky, Ahmet Ural ve Esat Baycan Çelik ortaklığında kuruldu.

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Bingöl tarafından kuruldu.

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bingöl ve Mehmet Ali Akıncı ortaklığında kuruldu.

Akyapı Ticarethane'de ön talep toplanıyor! Teslimler 36 ay sonra!

Akyapı tarafından yepyeni ticaret merkezleri olarak hayata geçirilen Ticarethane Hadımköy'de ön talep toplanıyor. Metrekare fiyatları 47 bin 500 TL'den başlayan ticarethanelerin teslimleri 36 ay sonra gerçekleştirilecek. İşte Akyapı Ticarethane Hadımköy ile ilgili ayrıntılar...

Arne Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arne Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bingöl tarafından kuruldu.

Rodi İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodi İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Bingöl tarafından kuruldu.

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

bingölde ticaret merkezleri yapılacak mı Haberi

bingölde ticaret merkezleri yapılacak mı

İşadamı Mehmet Emin Ünlüsoy, şehrin sorunları hakkında bir yazı kaleme aldı. Şöyle dedi:

 ‘’Yıllardır Bingöl gelişmeye müsait bir yer iken ne yazık ki bir türlü gelişememiştir. Şehir  Yaşanmayacak derecede sıkıntı veren düzeye ulaşmıştır.  İlimiz şehir merkezi ile beraber çok küçük denilebilecek kadar şirin ve gelişmeye müsait bir coğrafyada bulunmasına rağmen  muhteşem doğasıyla gözler önünde olan ilimiz ne yazık ki gereken ilgi ve alakayı görememiştir.  İmar , yapılaşma , sosyal, kültürel alanlar   ve gelişim açısından çok zor günler geçiren şehrin başlıca sorunları  , tarım alanları, şehir merkezi ,alış veriş alanları ,sosyal aktıvıteler ve iş merkezlerınin yokluğunu derinden hissetmektedir. Bingöl’e ve Bingöllülere yapılabilecek en güzel işlerin başında  şehrin merkezini ve kenar mahallerini planlı ve ölçülü bir şekilde yığılmaya meyil vermeden yaşanacak...