23 / 07 / 2024

Bingöle Emre

Bingöle Emre

Özaytu İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bingöle Emre tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Esenyurt, Merkez Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı Örnek İş Merkezi'nde kuruldu.

TOKİ Bingöl 1.172 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Bingöl'e 1.172 yeni konut!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Günnur Güleç, Muhsin Güleç ve Yusuf Emre Güleç ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Bingöl Adaklı 96 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli Adaklı İlçesi Merkez Mahallesi 96 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Adaklı 96 konut ihalesi 10 Ekim'de!

Bingöl İli Adaklı İlçesi Merkez Mahallesi 96 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Adaklı 96 konut ihalesi 24 Ekim'de!

TOKİ Bingöl İli Adaklı İlçesi Merkez Mahallesi 96 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Ekim'de gerçekleştirilecek...

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Hükümet Konağı 1 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 29 Ağustos'ta!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bingöl 130 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli, Karlıova İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 130 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bingöle Emre Haberi

Bingöle Emre

Özaytu İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bingöle Emre tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Esenyurt, Merkez Mahallesi, Doğanaraslı Bulvarı Örnek İş Merkezi'nde kuruldu. 


Özaytu İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...