17 / 07 / 2024

Bio Development Company

Bio Development Company

Bio İstanbul’un tanıtım toplantısına katılan Bakan Erdoğan Bayraktar ilk sağlık kenti olan Bio İstanbul ile Türkiye’nin, ilaç ve biyomedikal araştırma sektöründe lider ülke konumuna ulaşacağını söyledi...

Sianji Hotels'den Mısır'a 20 milyon dolarlık karma proje!

Sianji Hotels ve Mısırlı Boulevard Tourism Development Company ile Wellness arasında otel sözleşmesi imzalandı. Mısır’ın en ünlü turizm şirketlerinden Boulevard Tourism Development Company’nin sahibi Maged Shafik, Sianji Hotels’in yeni konseptinin ilk yabancı yatırımcısı oldu.

Alkher Company İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkher Company İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ahmad Alkher Almesaddı, Wasfı Almesaddı, Abd Alster Almesaddı ve Anas Almesaddı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dedeman Erbil Otel'in yeni yatırımcısı Mihtap Group Company!

Dedeman Grup bünyesinde yer alan CA-BA İnşaat tarafından açılan Dedeman Erbil Oteli'nin yeni yatırımcısı Mihtap Group Company oldu.

Al Rehman Company Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kurudu!

Al Rehman Company Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fayzeh Ahmad Shafıq Wası imzasıyla kuruldu.

Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmm Development Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Alaswad, Nabıl Alaswad, Mohannad Alaswad Ve Molham Alaswad imzasıyla kuruldu.

Wrc World Resources Company Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Wrc World Resources Company Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi bugün 30 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da açıldı.

Sultan For Development İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sultan For Development İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mahmoud Tlas Farzat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 5 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

Ck Real Estate Company Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ck Real Estate Company Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaya ile 9 Haziran!da Üsküdar’da kuruldu.

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Company Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeyad Ahmed Hashem Saeed tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Majsty Companyınt İnşaat Gayrimenkul Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Majsty Companyınt İnşaat Gayrimenkul Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. E.M.Refat Sayed Ahmed Amer tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

International Development Yatırım Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

International Development Yatırım Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Taşpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Üsküdar, Selami Ali Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Anas Trading Company İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anas Trading Company İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anas Satıf tarafından 885 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Sultanahmet, Alemdar Mahallesi, Hacı Tahsin Bey Sokak'ta kuruldu.

Bio İstanbul A.Ş.'nin acı günü! Ahmet Özkul vefat etti!

Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özkul'un babası Ahmet Özkul vefat etti. Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Bio Development Company Haberi

Bio Development Company


Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar; Bio İstanbul’da 10 bin nüfuslu bir yerleşim yeri olacağını da belirterek alçak katlı, ekolojik ve kendi enerjisini kendi yaratan binalar inşa edileceğini açıkladı. TOKİ iştiraki Emlak Pazarlama Proje Yönetimi (EPP) ve Bio Development Company’nin ortak girişimi olan Bio İstanbul, Türkiye’nin en gelişmiş çocuk hastanesi, en ileri biyomedikal araştırma ve geliştirme parkı ile çalışma ve sosyal alanları içinde barındıracak.


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar; “Bio İstanbul projesi yıllardır üzerinde çalıştığımız dünya çapında bir proje.


İlk olarak bundan 4 yıl önce bu proje için görüşmelere başladık. Günümüz dünyasında sağlık vehayat kalitesi ön plana çıkmakta. Çocukların ana rahminden 16 yaşına gelene kadar tedavilerini ve


araştırmalarını yapacak bu kapsamda bir hastane sadece Zürih’te var. Dünyada...