21 / 05 / 2024

bio istanbul anadolu yakası

bio istanbul anadolu yakası

Mehmet Müezzinoğlu, "Benzer bir projeyi önümüzdeki 2-3 yıl içerisinde Anadolu yakasında da yapmayı planlıyoruz" dedi

İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!

İstanbul’un kalabalığından bir nebze olsun uzakta, daha sakin bir yaşam sürmek isteyenler için “İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!” başlıklı yazımızda konut projelerini ve fiyatlarını sıraladık.İstanbul’un Anadolu Yakası’nda ev fiyatları 1+1 dairelerde 169 bin TL’den başlıyor...

İstanbul Anadolu Yakası OSB'de 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Taşınmazların satış bedeli 15 millyon TL olarak belirlendi.

Ksk Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi açıldı!

Ksk Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi 120 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2016'da Cevizli'de kuruldu.

MEB, Fenerbahçe ile İstanbul Anadolu Lisesi protokölünü feshetti!

Fenerbahçe Kulübü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında “protokol krizi” çıktı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın hemen yanında bulunan İstanbul Anadolu Lisesi Fenerbahçe'ye verilmişti. MEB, protokolü tek taraflı olarak feshetme kararı aldı.

İstanbul Anadolu Yakası'nda bu yıl teslim edilecek 19 proje!

İstanbul’un Anadolu Yakası'nın, Marmaray, 3. Köprü, metro hatları, İstanbul Finans Merkezi gibi yatırımların sonucunda yıldızı parladı. İşte Anadolu Yakası'ndan konut ve ofis bakmak isteyenler için bu yıl teslim edilecek projeler şöyle:

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 28 Şubat 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Üsküdar'da 10.00-13.00'da, Selimiye Mahallesi, Tıbbiye Sokak, Ümraniye'de 10.00-14.00'da, Saray Mahallesi, Siteyolu, Toya sokaklarında elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi 23 Şubat 2016!

Ümraniye ve Kadıköy'ün bazı mahallelerinde 23 Şubat'ta elektrik kesintisi yapılacak. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, kesinti yapılacak yerler ve saatleri şöyle:

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 25 Ocak 2016!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre; Adalar, Ataşehir, Sultanbeyli, Sancaktepe ve Ümraniye'nin bazı mahallelerinde 25 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 11-12 Ocak 2016!

Anadolu yakasındaki bazı ilçelere 11-12 Ocak'ta elektrik verilemeyecek.Kartal, Maltepe, Kadıköy ve Çekmeköy'ün bazı mahallelerinde, 11-12 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 10 Ocak!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, belirli süre ile yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, 10 Ocak 2016 Pazar günü belli bölge ve saatlerde elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu yakası elektrik kesintisi 29 Aralık 2015!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre Adalar, Beykoz, Kadıköy, Sancaktepe ve Pendik'in bazı mahallelerinde 29 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak...

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi! 23 Aralık 2015!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 5 ilçede 23 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak. Şile, Sancaktepe, Kadıköy, Tuzla ve Adalar'ın bazı mahallelerinde uygulanacak kesinti ile ilgili şu açıklama yapıldı.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 21 Aralık!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe, Tuzla, Üsküdar, Kartal, Kadıköy, Maltepe ve Pendik'in bazı mahallelerinde 21 Aralık'ta elektrik kesintisi yapılacak.

bio istanbul anadolu yakası Haberi

bio istanbul anadolu yakası


     Türkiye'nin en gelişmiş çocuk hastanesi, en ileri biyomedikal araştırma ve geliştirme parkı ile ekolojik binalar, çalışma ve sosyal alanlarını barındıracak Bio İstanbul, Başakşehir'deki satış ofisinde düzenlenen toplantıda tanıtıldı. 

     Toplantıda konuşan Müezzinoğlu, merkeze insanı alan yönetim anlayışıyla 10 yılı aşkın sürede, sağlık alanında yf önemli mesafeler kat ettiklerini anlattı. 

     Sağlık alanında dünyaya örnek gösterilecek başarıyı yakaladıklarını dile getiren Müezzinoğlu, "75 milyon insanımızın ekonomik durumu, sosyal konumu ne olursa olsun sağlığa ulaşmakta ve sağlıktan hak ettiği hizmeti adil şekilde alabilmektedir. Hakikaten övünç duyacağımız, onur duyacağımız bir noktayı yakaladık" dedi. 

     Müezzinoğlu, artık hizmetlerin standartlarını yükseltme sürecine girdiklerini belirterek, Bio İstanbul'un, hakikaten Ar-Ge merkezi, biyomedikal alanları, çocuk hastanesiyle kendilerini heyecanlandırdığını söyledi. 

     

     -"Benzer projeyi Anadolu Yakası'na...