04 / 05 / 2024

bio istanbul Bio City Development

bio istanbul Bio City Development

Başakşehir'de 400 dönüme inşa edilecek Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul'da yüzde 55 hisseye sahip olan ABD'li Bio City Development çekilme kararı aldı.

Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini en uygun fiyatla satışa çıkardı!

Kahve tiryakilerine özel üretilen Türk kahvesi makinesi, Grundig imzasıyla ve Trendyol farkıyla satışa sunuldu. Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini resmen dip fiyattan görücüye çıkardı.

Mıcroalgaex Bio Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Mıcroalgaex Bio Teknoloji Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gıulıano Regonesı tarafından kuruldu.

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün PEndik'te Bekir Çakıcı, İsmail Aslan ve Leyla Tarhan Çelebi ortaklığında kuruldu.

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Berk Gülen tarafından kuruldu.

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elmın Abbaslı tarafından kuruldu.

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Bio İstanbul A.Ş.'nin acı günü! Ahmet Özkul vefat etti!

Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özkul'un babası Ahmet Özkul vefat etti. Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor, 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak olan proje 2.2 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek.

Bio İstanbul'a Kanal İstanbul engeli!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul projesinde satışlar durduruldu. Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul projesinin iptal olup olmayacağı henüz belli değil...

Bio City Development Bio İstanbul projesinden çekildi!

Başakşehir'de 400 dönüme inşa edilecek Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul'da yüzde 55 hisseye sahip olan ABD'li Bio City Development çekilme kararı aldı.

Bio İstanbul projesi iptal mi?

Bio İstanbul iptal mi oldu? Bio İstanbul satış ofisi telefonları neden açılmıyor? Bio İstanbul projesinde son durum ne? Bio İstanbul fiyatları nedir? Bio İstanbul Artaş İnşaat projesi mi oldu? İşte Bio İstanbul'da son durum...

bio istanbul Bio City Development Haberi

bio istanbul Bio City Development

Başakşehir'de 400 dönüme inşa edilecek Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul'da yüzde 55 hisseye sahip olan ABD'li Bio City Development çekilme kararı aldı. Yerli şirketler EPP, Artaş ve Öztaş projeyi devam ettirecek Ünsal EREKE o & İstanbul'un Başakşehir bölgesindeki 400 dönümlük alan üzerinde hayata geçirilecek 2.2 milyar dolar değerindeki Türkiye'nin ilk akıllı ve ekolojik biyomedikal parkı projesi olarak tanıtılan Bio İstanbul yerlilere kaldı. Projenin yüzde 55'ine sahip olan yabancı büyük ortak Hollanda merkezli ABD'li Bio City Development Company grubu projeden çekilme kararı aldı. Bu kararla Emlak Planlama İnşaat (EPP), Artaş ve Öztaş gruplarından oluşan yerli taraf projenin tamamına hâkim oldu. 


TÜRK ORTAKLARLA DEVAM 

Hisse dağılımından sonra projenin 'yenilenmiş haliyle' yerli ortaklarıyla yoluna devam etmesi hedefleniyor. Bio İstanbul'un yaklaşık 600...