03 / 05 / 2024

bio istanbul el değiştirdi mi

bio istanbul el değiştirdi mi

Bio İstanbul el mi değiştiriyor? Bio İstanbul yönetimi mi değişiyor? Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilen Bio İstanbul projesindeki büyük değişimi Emlakkulisi.com, Bio City - Artaş - EPP- TOKİ ortaklığından önce açıklıyor!

Bakan Özhaseki'den dönüşüm açıklaması! Devlet-millet el ele İstanbul'umuzu yeniliyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yarısı Bizden" kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Devlet-millet el ele İstanbul'umuzu yeniliyoruz." ifadelerini kullandı.

İstanbul Avrupa Yakası'nda ikinci el gayrimenkulde taşınmalar yüzde 27 azaldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in “Gayrimenkulün Enerjisi Raporu-2023 İlk 6 Ay” sonuçlarında, İstanbul Avrupa Yakası'nda ikinci el gayrimenkulde taşınmaların yüzde 27 düştüğü belirlendi. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede 26.7 milyon metrekare arsa el değiştirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) rakamlarına göre, Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede toplamda 26.7 milyon metrekareye ulaşan arsanın el değiştirdiği belirtiliyor. 

İstanbul'da ikinci el konut satışları yüzde 2.6 arttı!

İstanbul'da Ekim ayında ikinci el konut satışlarında yüzde 2.6 artış yaşandı.  Ay genelinde 22 bin 270 konut satışı gerçekleşti.

Gayrimenkul el değiştirme hızı en yüksek şehir İstanbul oldu!

GABORAS’ın öncülüğünde yapılan ve Türkiye’de ticarete konu olan gayrimenkullerin el değiştirme hızını ölçen ‘Gayrimenkul Döngü Hızı’ çalışmasının sonuçları yayınlandı. Bu çalışmada gayrimenkul el değiştirme hızı en yüksek şehir olarak karşımıza 18 yıl ile İstanbul oldu.

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kuteybe Dervişoğlu tarafından açıldı. 

2. el konut stoku İstanbul'da 346 bin 705, Ankara'da 207 bin 595 adet!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) ve teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa işbirliğiyle hazırlanan 2019 yılı 3. çeyreğine ilişkin “3. Çeyrek 2. El Konut Satış Endeksi”nde konut stok verileri açıklandı.

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Kanal İstanbul Bölgesi'nde 7 kez el değiştiren tapular var!

Türkiye Veri İşleme Üssü (TUVIUS), oluşturduğu 40 kişilik ekiple gayrimenkul hareketlerini izliyor. Kurucusu Ishak Kurtuluş Altun, "Gayrimenkul arzlarını, gelişmeleri anlık raporlayabiliyoruz. Büyük projeler hareketi etkiliyor. Kanal İstanbul Bölgesi'nde 7 kez el değiştiren tapu var" dedi.

Burj El İstanbul güncel fiyat!

Burj El İstanbul güncel fiyat listesi 240 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Kartal'da yükselen Burj El İstanbul'da teslimler 36 ay sonra yapılacak...

El Bereke Mevsim Turizm Gıda İnşaat Tekstil Nakliyat İthalat İhracat Sanayi ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. açıldı!

El Bereke Mevsim Turizm Gıda İnşaat Tekstil Nakliyat İthalat İhracat Sanayi ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Zakarıa Darwısh Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde açıldı.

Burj El İstanbul Evleri satış ofisi!

Burj El İstanbul Evleri satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kartal'da yükselen Burj El İstanbul Evleri'nde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor...

bio istanbul el değiştirdi mi Haberi

bio istanbul el değiştirdi mi



Bio İstanbul projesi,  TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. (EPP) ve Bio City Development Şirketi ortaklığı ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) desteği ile Başakşehir’de hayata geçirilen bir proje...


Bio İstanbul’un yöneticileri kimler?




Bio İstanbul projesi...



Bio İstanbul Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, aynı zamanda Bio City Development Company Group CEO’su olan Elie Haddad; Bio İstanbul Operasyon Şefi görevini ise Bio City Development Company COO'su Drew Carr-Ellison yürütüyor…



Bio İstanbul, Bio City Development Company yöneticileri Elie Haddad ve Drew Carr-Ellison sözcülüğünde 8-10 Ekim 2013 tarihlerinde Dubai’de gerçekleşen Cityscape Fuarı’na katılırken; Global Real (GRI) Estate Institute’nin 13-14 Ocak 2014’te Türkiye’deki 6. Toplantısı’nın ana sponsoru ve 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde Swissotel’de...