05 / 05 / 2024

Bio İstanbul etkinlikleri

Bio İstanbul etkinlikleri

Türkiye’nin akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış en kapsamlı ilk karma kullanımlı projesi olan Bio İstanbul, Türk gayrimenkul sektörünün yerli ve yabancı üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Türkiye GRI 2014 etkinliğinin ana sponsoru oldu...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yarın açılıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, etkinlikleri açıklandı.Fuar kapılarını yarın açacak ve 27 Mayıs'a kadar devam edecek.

Turkeybuild İstanbul 23- 27 Mayıs’ta!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, etkinlikleri açıklandı. Fuar 23 Mayıs - 27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek

Bio İstanbul A.Ş.'nin acı günü! Ahmet Özkul vefat etti!

Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özkul'un babası Ahmet Özkul vefat etti. Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor, 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak olan proje 2.2 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek.

Bio İstanbul'a Kanal İstanbul engeli!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul projesinde satışlar durduruldu. Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul projesinin iptal olup olmayacağı henüz belli değil...

Kayabaşı lüks projelerin adresi oldu!

Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesiyle ve daha çok TOKİ tarafından yapılan konutlarla öne çıkan Kayabaşı, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor.

Kayabaşı lüks konut projelerine ev sahipliği yapıyor!

Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor. Kayabaşı bölgesi artık lüks projelerin adresi haline geldi.

Bio City Development Bio İstanbul projesinden çekildi!

Başakşehir'de 400 dönüme inşa edilecek Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul'da yüzde 55 hisseye sahip olan ABD'li Bio City Development çekilme kararı aldı.

Bio İstanbul projesi iptal mi?

Bio İstanbul iptal mi oldu? Bio İstanbul satış ofisi telefonları neden açılmıyor? Bio İstanbul projesinde son durum ne? Bio İstanbul fiyatları nedir? Bio İstanbul Artaş İnşaat projesi mi oldu? İşte Bio İstanbul'da son durum...

Halis Özgen: Kayalık zemine sahip olması Bahçesehir'i daha güvenli kılıyor!

Bahçeşehir'de uzun yıllardır gayrimenkul danışmanlığı yapan Halis Özgen, 3'üncü köprü, 3'üncü havalimanı, Yenişehir, Bio İstanbul ve metro projelerinin gündeme gelmesiyle bölgeye olan ilginin arttığını söyledi.

Bio İstanbul etkinlikleri Haberi

Bio İstanbul etkinlikleri

Gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Bio İstanbul, 1998 yılından beri üst düzey gayrimenkul yöneticilerini dünyanın dört bir yanında bir araya getiren Global Real Estate Institute tarafından gerçekleştirilen Türkiye GRI 2014 organizasyonunun ana sponsorluğunu üstlendi. Organizasyon gayrimenkul sektörüne yön veren üst düzey yöneticilerin katılımıyla 13-14 Ocak tarihlerinde Ceylan İntercontinental Otel’de...