19 / 07 / 2024

Bio Star Pazarlama adres

Bio Star Pazarlama adres

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elmın Abbaslı tarafından kuruldu.

Star 44 Emlak Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Star 44 Emlak Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Çakır tarafından kuruldu.

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 8 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Keten tarafından açıldı.

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Faisal Saleh J Naytah tarafından kuruldu.

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elmın Abbaslı tarafından kuruldu.

Bio İstanbul kim tarafından yapılıyor ?

Bio City Development şirketine ait bir medikal proje olan Bio İstanbul, T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ), T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığ ve TOKİ iştiraki Emlak Pazarlama Proje Yönetimi EPP ortaklığı ile Başakşehir'de kurulacak...

Bio İstanbul nedir ? Bio İstanbul projesinin detayları!

Bio İstanbul projesi Başakşehir Resneli Çiftliği'nde Türkiye'nin teknoloji ve araştırma üssü olarak , Bio City Development , T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve TOKİ iştiraki Emlak Pazarlama Proje Yönetimi EPP işbirliği ile yükselecek medikal bir

Bio İstanbul Kayabaşı'nda 15 bin yeni konut sahibi yaratacak!

Bio City Development şirketinin projesi, Bio İstanbul, TOKİ, TOKI iştiraki olan Emlak Pazarlama Proje Yönetimi EPP ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

BBGroup Homes satış pazarlama bölümüne eleman arıyor!

BBGroup Homes müşteriye sunacağı proje hakkında bilgi sahibi olmak ve müşteri ihtiyacına göre konutları müşteri beğenisine sunabilecek satış pazarlama bölümüne eleman arıyor

Star Tower Evleri'nin havadan videosu!

Star Tower Evleri'nin havadan videosunu www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Star Towers Evleri'nde metrekare birim fiyatı 2 bin 600 lira!

Esenyurt Star Towers'da fiyatlar 306 bin liradan başlıyor, projedeki konutar yıl sonunda teslim edilecek

Star Towers Evleri'nde 2+1 daireler 306 bin TL!

Esenyurt'ta inşa edilen Star Towers projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşuyor. 2+1 dairelerin fiyatı 306 bin liradan başlıyor...

Arap sermayesini Star projeler çekebilir!

Proje Beyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, Arap sermayesini Star projelerin çekebileceğini söyledi...

Ataman İnşaat, projeleri için satış pazarlama müdürü arıyor!

Ataman İnşaat Bodrum'da başlayacak olan inşaat için mühendis, teknik eleman, şantiye şefi ve İstanbul Merkez Ofis için ise pazarlama müdürü arıyor

Bio Star Pazarlama adres Haberi

Bio Star Pazarlama adres

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elmın Abbaslı tarafından kuruldu.

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:

SERA MALZEMELERİ VE DEMİR ÇELİK FAALİYETİ Demir/çelikten bar ve çubukların, profillerin, levha kazıkların (palplanş), tüp ve boruların toptan ticareti ithalatı ve ihracatı...ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Fatih Mah. Kalyon Sk. Güller İş Hanı No:1/10...