04 / 05 / 2024

Bio İstanbul Kayabaşı'nda 15 bin yeni konut sahibi yaratacak!

 Bio İstanbul Kayabaşı'nda 15 bin yeni konut sahibi yaratacak!

Bio City Development şirketinin projesi, Bio İstanbul, TOKİ, TOKI iştiraki olan Emlak Pazarlama Proje Yönetimi EPP ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçiriliyor.




Bio City Development şirketinin projesi, Bio İstanbul, TOKİ, TOKI iştiraki olan Emlak Pazarlama Proje Yönetimi EPP ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 25 bin metrekare alanda kurulacak olan Bio İstanbul projesi teknoloji ve araştırma üssü olarak inşa ediliyor.


Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı'nın yer alacağı Bio İstanbul projesi içerisinde Çocuk Araştırma Hastanesi ve entegre Ar-Ge birimleri, ticaret alanları ve konut alanları bulunuyor. Bio İstanbul Türkiye'nin ilk uluslararası sürdürülebilirlik setifikasyonuna sahip olma niteliğinde bir proje.


Bio İstanbul, Sazlıdere güneyinde Başakşehir ilçesine bağlı Resneli Çiftliği'nde 2 milyar dolarlık yatırım bedeli ile kurulacak. 15 bin yeni konut sahibinin ve 40 bin çalışan kitlenin bulunacağı Bio İstanbul projesinde alışveriş merkezleri, restoranlar, okullar, kültür - sanat programları, geniş park alanları bulunacak.


Bio İstanbul projesinin teknolojik altyapısı ünlü bilişim firması IBM tarafından oluşturulurken, New York merkezli Lyrical Partners yatırım firması finansal operasyonlarını yapacak.

Bio İstanbul satış ofisi hazırlıkları ve arazisinin havadan video görüntüsü için TIKLAYINIZ!

 Bio İstanbul Kayabaşı nda 15 bin yeni konut sahibi yaratacak!

http://bioistanbul.org

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


Geri Dön