18 / 05 / 2024

bio istanbul detaylar

bio istanbul detaylar

Bio City Development şirketinin projesi, Bio İstanbul, TOKİ, TOKI iştiraki olan Emlak Pazarlama Proje Yönetimi EPP ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

İstanbul'da yüzyılın dönüşüm desteği 6 soruda tüm detaylarıyla!

Mega kent İstanbullular tarafından merakla beklenen kentsel dönüşüm desteğinin detayları belli oldu. Peki kentsel dönüşüm destekleri ne zaman verilecek, başvurular ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzı yarın başlıyor. İşte 2 şirketle ilgili tüm detaylar!

Borsa İstanbul’da uzun süredir beklenen yükseliş başladı ve BIST 100 endeksi bugün rekor kırdı. Borsa Temel Analisti Tardu Barlas X sosyal medya hesabından bu hafta halka arz olacak #Patek ve #Bork şirketleriyle ilgili tüm detayları paylaştı. İşte bilinmesi gerekenler...

İstanbul'da rezerv alanlara en fazla 5 katlı 'Bizim Mahalleler' yapılacak! Kentsel dönüşümde yeni detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'daki riskli konut sayısı ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl ilerleyecek? İşte Bakanın açıkladığı o yeni detaylar...

İstanbul’da evi olmayanlar ev sahibi olacak! Üstelik 7,500 TL taksit imkanıyla! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber verdi. İşte detaylar!

Uzman isimden uyarı geldi! Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? İşte detaylar!

İstanbul depreminin ne zaman olacağı merakla araştırılıyor. Uzman isimlerinden uyarılar gelmeye devam ediyor. İşte detaylar!

AFAD'ın İstanbul raporunda kritik detaylar: Yapı artışına dayalı tüm plan tadilatları durdurulmalı! 

Beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. AFAD'ın İstanbul raporunda kritik detaylar: Yapı artışına dayalı tüm plan tadilatları durdurulmalı! 

Uzman isim açıkladı! İstanbul için deprem tarihi verildi! İşte detaylar!

Zemin mekaniği uzmanı Serhat Durmuş, Marmara’da beklenen deprem için bazı yorumlarda bulundu. İşte detaylar!

İstanbul’daki bir gökdelen daha icra yüzünden elden çıkarılıyor! İşte detaylar!

İstanbul Levent’teki Fako İlaç Fabrikası’nın arazisi üzerine inşa edilen 220 metre yüksekliğindeki İstanbul Tower 205'te yer alan 253 gayrimenkul satılıyor. İşte detaylar!

TOKİ İstanbul Sosyal Konut Projesi’nin detayları belli oldu! TOKİ İstanbul ucuz konut 2022…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, büyük TOKİ projesinde İstanbul kaç ucuz konut inşa edilecek? İşte detaylar…

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Türkiye’nin üç büyük ilinde ekmeğe zam! İstanbul, Ankara ve İzmir’de ekmek ne kadar oldu? İşte detaylar…

Ekmek fiyatlarının 7 liraya bile ulaştığı ülkemizde İstanbul, Ankara ve İzmir’den bir ekmeğe zam haberi daha geldi. İşte detaylar…

TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! İstanbul’da 185 konut satışa çıkarıldı! İşte başvurulara dair tüm detaylar…

TOKİ, İstanbul’da kaçırılmayacak büyük fırsatlı satışları duyurdu. TOKİ, İstanbul’daki Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 konutu müzayede ile satışa çıkarıyor. İşte tüm detaylar...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

bio istanbul detaylar Haberi

bio istanbul detaylar


Bio City Development şirketinin projesi, Bio İstanbul, TOKİ, TOKI iştiraki olan Emlak Pazarlama Proje Yönetimi EPP ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 25 bin metrekare alanda kurulacak olan Bio İstanbul projesi teknoloji ve araştırma üssü olarak inşa ediliyor.


Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı'nın yer alacağı Bio İstanbul projesi içerisinde Çocuk Araştırma Hastanesi ve entegre Ar-Ge birimleri, ticaret alanları ve konut alanları bulunuyor. Bio İstanbul Türkiye'nin ilk uluslararası sürdürülebilirlik setifikasyonuna sahip olma niteliğinde bir proje.


Bio İstanbul, Sazlıdere güneyinde Başakşehir ilçesine bağlı Resneli Çiftliği'nde 2 milyar dolarlık yatırım bedeli ile kurulacak. 15 bin yeni konut sahibinin ve 40 bin çalışan kitlenin bulunacağı Bio İstanbul projesinde alışveriş merkezleri, restoranlar, okullar, kültür - sanat programları, geniş park alanları bulunacak.


Bio...