05 / 08 / 2024

Bioİzmir

Bioİzmir

İzmir’in ve Türkiye’nin sağlık teknolojilerinde dışa bağımlılığını azaltacak ve İzmir’in simgesi Yalıçapkını’nın adının verildiği İzmir Sağlık Teknolojileri ve Hızlandırıcıları (Bioİzmir) temel atma töreni gerçekleştirildi.

Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini en uygun fiyatla satışa çıkardı!

Kahve tiryakilerine özel üretilen Türk kahvesi makinesi, Grundig imzasıyla ve Trendyol farkıyla satışa sunuldu. Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini resmen dip fiyattan görücüye çıkardı.

Mıcroalgaex Bio Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Mıcroalgaex Bio Teknoloji Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gıulıano Regonesı tarafından kuruldu.

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün PEndik'te Bekir Çakıcı, İsmail Aslan ve Leyla Tarhan Çelebi ortaklığında kuruldu.

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Berk Gülen tarafından kuruldu.

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elmın Abbaslı tarafından kuruldu.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Bioİzmir projesinin temeli atıldı!

İzmir’in ve Türkiye’nin sağlık teknolojilerinde dışa bağımlılığını azaltacak ve İzmir’in simgesi Yalıçapkını’nın adının verildiği İzmir Sağlık Teknolojileri ve Hızlandırıcıları (Bioİzmir) temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bio İstanbul A.Ş.'nin acı günü! Ahmet Özkul vefat etti!

Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özkul'un babası Ahmet Özkul vefat etti. Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Bioİzmir Haberi

Bioİzmir

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Kampüsü içerisinde yer alan Bioİzmir’in temel atma törenine, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, DEPARK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özgören, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan, DEÜ Hastanesi öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı. Vali Mustafa Toprak İZKA’nın Güdümlü Proje desteği kapsamında Bioİzmir’i desteklediğini söyledi. Toprak, "İzmir Akdeniz’in çekim noktası haline gelmiştir. Tüm ülkeler büyüme ve kalkınma için bilim, inovasyon ve teknolojiye yatırım yapıyor. Ülkemiz için bu alanda koyulan hedeflere en yüksek katkıyı verebilmek amacıyla İzmir ciddi bir çalışma yürütüyor. Sağlık teknolojileri uzun zamanda pahalı bir şekilde ilerliyor. Bu merkez tamamlandıktan sonra sağlık teknolojilerinin gelişme hızında Türkiye’ye nefes aldıracaktır" dedi.


Toprak, girdiği Expo yarışlarını kaybeden İzmir’in aslında kazanan olduğunu sözlerine...