03 / 05 / 2024

Bir Artı Bir Mühendislik Elektrik Enerji İnşaat adres

Bir Artı Bir Mühendislik Elektrik Enerji İnşaat adres

Bir Artı Bir Mühendislik Elektrik Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Öktem Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

1942 yılında kiracı hakları! Kira bedelleri hiç bir şekilde artırılmayacak, kiracı çıkarılmayacak!

1942 yılında, yeni kanuna göre kiracı hakları ve kira fiyatları tekrar düzenlendi. Buna göre, kiracı bildirmediği sürece çıkarılmayacak ve kira bedelleri hiç bir şekilde artırılmayacak.

Merkez Bankası rezervleri rekor kırdı! Dolar fırladı! Bu artış istenilen bir artış mı?

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten Merkez Bankası rezervlerindeki yükseliş ve dolar kurundaki zirvelere değinerek ''Bu artış istenilen bir artış mı?'' sorusunu sordu. Takipçilerinden ise onlarca yorum geldi. 

Tebernüş Kireçci: GYO'lara bir operasyon şart!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten borsadaki son durum için ''GYO'lara bir operasyon şart!'' diyerek açıkladı. İşte o açıklama...

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Bir emeklinin maaşı artık ev kirasına yetmiyor! Fahiş kiralar emeklileri de vurdu!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Burcu Köksal, bir emeklinin maaşının artık ev kirasına yetmediğini belirtti. İşte Köksal'ın konu ile ilgili o açıklaması...

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

Demir fiyatları bir yılda 800 TL artı! 1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda indirim üstüne indirim gelen demir fiyatları bir yılda toplam 800 lira artış kaydetti. Peki geçen sene bugün demir fiyatları ne kadar? Bugün 1 ton demir fiyatı kaç lira? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

ABD’de konut fiyatları temmuz ayında arttı! Bir yıllık artış yüzde 1 oldu!

ABD'de konut fiyatları temmuzda artış yaşadı. Buna göre, S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, temmuz ayında bir önceki yılın aynı kıyasla göre yüzde 1 oranında artış kaydetti.

Fındık fiyatlarında rekor artış! Üreticinin ağzı kulaklarında! Fındık fiyatlarına bakan bir daha bakıyor

Fındık sezonunun tamamlanmasına yakın Toprak Mahsulleri Ofisi güncel fiyat listesini açıkladı. Son zamla birlikte  fındık fiyatlarında rekor artış yaşandı. Fındık fiyatlarına bakan bir daha bakıyor. Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 2023 fındık fiyat listesi...

Konut satışında bir ayda en fazla artış yaşayan iller peş peşe sıralandı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Temmuz ayına ilişkin konut satış istatistikleri yayımladı. Peki, konut satışında bir ayda en fazla artış yaşayan iller hangileri oldu? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika açıklaması: "Yıl sonuna kadar ek bir vergi artışı..."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 6 Şubat depremlerinin vergi artışının ana sebebi olduğunu söyleyerek "Kendiliğinden güncellenecek vergiler haricinde ek bir vergiyi, ilave bir vergiyi yıl sonuna kadar tartışma durumu yok" dedi.

Bir Artı Bir Mühendislik Elektrik Enerji İnşaat adres Haberi

Bir Artı Bir Mühendislik Elektrik Enerji İnşaat adres

Bir Artı Bir Mühendislik Elektrik Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Öktem Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


Bir Artı Bir Mühendislik Elektrik Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A. MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ 1. Her türlü konut, işyeri, fabrika, üretim ve depolama tesisi,  ticaret merkezi, konaklama tesisleri, cami, külliye ve köprü gibi yapıların elektrik ve makine mühendislik projelerini hazırlamak. 2. Her türlü yapıların elektrik projelerinin hazırlanması ve her türlü mühendislik, teknik müşavirlik ve kontrolörlük ve bunlarda açılacak yurt içi ve yurt dışı ihalelere iştirak etmek. 3. Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek, doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları,...