01 / 05 / 2024

Bir Prekast Yapı adres 

Bir Prekast Yapı adres 

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Boztoprak, Osman Boztoprak ve Görkem İşıkçı ortaklığında kuruldu. 

İstanbul afet dirençli bir şehir yapılabilir mi? Nasuh Mahruki 8 maddede sıraladı!

AKUT eski Yönetim Kurulu Başkanı, Nasuh Mahruki, X sosyal medya hesabından, İstanbul'un afet dirençli bir şehir haline getirmek için yapılması gerekenleri 8 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ünlü tarafından kuruldu.

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Salim Manaz tarafından kuruldu.

Hyundai Bayon’un mayıs ayı fiyatlarında büyük değişiklik! Hyundai Bayon’a hatırı sayılır bir zam yapıldı!

Hyundai Bayon'un 2023 yılı mayıs ayı fiyatlarında büyük bir değişiklik yaşandı. Hyundai Bayon'un yeni fiyatına hatırı sayılır bir zam yapılırken, yeni fiyatları görenler gözlerine inanamadı. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Migros'tan unutulmayacak kampanya! Tuvalet kağıdına öyle bir indirim yapıldı ki neredeyse bedavaya geldi

Ürünlere gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. sık sık yapılan zamlar ve indirimlerle gündeme gelen tuvalet kağıdına bir indirim daha yapıldı.  Migros marketler zincirinin bir müddet indirim yaptığı tuvalet kağıdına bir indirim daha geldi.

Ziraat Bankası müşterisi olanlar acilen buraya göz atsın! Çok önemli bir duyuru yapıldı! Görmeyen kalmamalı!

Ziraat Bankası güncel kart kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Banka tarafından yapılan duyuruya göre bazı şartları taşıyan vatandaşlara 300 TL para verilecek...

QNB Finansbank hesabı olan acilen baksın! Flaş bir duyuru yapıldı! Çok acil şubeye gitmeniz gerek!

QNB Finansbank hesabı olanlar nefes bile alamadan çabucak buraya baksın! İnanılmaz bir açıklama yapıldı! Eğer yayımlanan listede adınız varsa hemen şimdi şubeye gitmeniz gerekiyor!

Altın fiyatları hakkında bomba bir uyarı yapıldı

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Altınla ilgili vatandaşlara bomba bir uyarı daha yapıldı. İşte uyarılarıyla ilgili tüm detaylar...

Aile Bakanlığı güzel haberi duyurdu... Flaş bir ödeme yapılacak

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru gerçekleştirildi. Aile Bakanlığı tarafından kadınlara yönelik bir ödeme yapılacak. İşte Aile Bakanlığı tarafından yapılacak ödemenin detayları...

Bir Metrekare Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bir Metrekare Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halit Gizli tarafından kuruldu.

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Boztoprak, Osman Boztoprak ve Görkem İşıkçı ortaklığında kuruldu. 

Bir Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Abdull Barlak tarafından kuruldu.

Turgut Altınok: Cumhuriyet Kulesi ihalesi şeffaf bir şekilde yapıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Kulesi ihalesinin canlı yayın ortamında, şeffaf bir şekilde kamu yararı gözetilerek yapıldığını dile getirdi.

Bir Prekast Yapı adres  Haberi

Bir Prekast Yapı adres 

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Boztoprak, Osman Boztoprak ve Görkem İşıkçı ortaklığında kuruldu. 

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
- Her türlü prekast dis cephe elemanlarının satışı ithalatı ve ihracatını yapmak, -Prekast harcı prekast yapıştırıcısı, prekast ekyeri macunu, poliüretan söve imalatı, strafor söve imalatı, ahsap cephe kaplamaları,kompozit cephe kaplamaları imalatını alımlarını satimlanni ithalatlanni ve ihracatlanni yapmak yaptirmak. - İnşaat taahhüt ye müttehittik isleri yapmak, resmi ye özel inşaatlar yapmak. -Resmi ye ozel kamu kurum ye kuruluslann insaat isleri, tuneller, limanlar, fabrikalar, yollar, kopriller, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binalan gibi yapilar, resmi kurum ye hizmet binalan, beton, asfalt, karayolu, liman binalan, is hanlan, ticari yapilar, atolyeler,...