05 / 05 / 2024

Bıra İnşaat nerede

Bıra İnşaat nerede

Bıra İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Engin Parmak tarafından Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

M B Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M B Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustarfa Beyaz tarafından kuruldu.

Asgari ücrette son düzlük! Tarih netleşti! Saatler sonra açıklanacak! İşte bütün ayrıntılar...

7 milyon asgari ücretli işçinin yanı sıra iç piyasada da etkisiyle 85 milyonun merakla beklediği asgari ücrette son dönemeç başladı. 2023 yeni asgari ücret zammı ne zaman belli olacak? Asgari ücret ne kadar olacak? İşte bütün detaylar... 

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Almolkı ve Yaser Albani ortaklığında kuruldu.

Bütün bankalar müşterilerini uyardı! ATM’den para çekerken dolandırılmamak için bunlara dikkat edin!

Bütün gün işlem yapmak için bankalarda sıra beklemek istemeyen vatandaşlar, işlemlerini daha kolay ve daha hızlı bir şekilde ATM’ler üzerinden yapmayı tercih ediyor. Ancak bankalardan vatandaşlara uyarı geldi. ATM’den para çekerken dolandırılmamak için dikkat edilmesi gereken kritik noktalar var.

Ortak hisseli tapu nasıl bölünür?

Hisseli tapu, ortak tapu olarak da bilinmektedir. Hisseli tapunun bölünmesi pek çok kişinin uğraşmak zorunda olduğu işlemdir. Peki Ortak hisseli tapu nasıl bölünür? İşte detaylar!

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Öner Kaya tarafından kuruldu.

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Büşra Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Büşra Grup İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Fatih Cebbar tarafından kuruldu.

B Bora İnşaat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Bora İnşaat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Bora tarafından kuruldu.

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Kadıb Alban tarafından kuruldu.

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıb Alban İnşaat Dekorasyon Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kadıb Alban tarafından kuruldu.

Büşra Özbek Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Büşra Özbek Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özbek ve Emine Özbek ortaklığında kuruldu.

Bıra İnşaat nerede Haberi

Bıra İnşaat nerede

Bıra İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Parmak tarafından kuruldu.

Bıra İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT: Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Bıra İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mahallesi Dadaş Sk. No:52 A Üsküdar