07 / 05 / 2024

Birevim 2017 hedefi

Birevim 2017 hedefi

Günümüzde gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamalarının en güzel örneklerinden biri olan Birevim’e göre; dünya üzerinde tasarrufa dayalı modeller olsa da Birevim modelinin bir başka örneği bulunmuyor.

Birevim'den 2 milyon konut satışı hedefi!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Tasarruf Finans Platformu Lideri Murat Çiftçi, mevcut finansal yapı ile her yıl 1,2-1,4 milyon konutun satılacağını söyledi.

Birevim'in 2018 hedefi 60 şubeye ulaşmak!

Gayrimenkul sektöründeki en önemli markalardan biri olma yolunda devam eden Birevim 2018 yılının sonuna kadar 60 şube açmayı hedefliyor.   

Birevim'in hedefi her ay 400 kişiye tapu teslim etmek!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi: "Birevim olarak, Türkiye'de ev, araç ve benzeri yatırım araçlarından almak isteyenler için akla gelecek ilk marka olmak istiyoruz" dedi.

Birevim'in yıl sonu hedefi 52 şube açmak!

Birevim, bu yılın ilk 2 ayında Türkiye'nin farklı noktalarında 5 şube açtı. Birevim, ev satın almada kolaylıklar sunarak faizi ve peşinatı kaldırıyor. Firmanın hedefi 2018 yılı sonuna kadar 52 şube açmak.

Birevim 2018 yılında yüzde 100 büyüme hedefliyor!

Tasarrufa dayalı gayrimenkul sektörü 2017 yılında yüzde 40 büyüdü. Sektörün en önemli oyunları arasında olan Birevim 2018 yılını yüzde 100 büyümeyle kapatmak istiyor. 

Birevim 23. şubesini Elazığ’da açıyor!

‘Herkesin bir evi olsun’ sloganıyla yola çıkan Birevim, 23. şubesini Elazığ’a açtı.Birevim, 2017 yılını Diyarbakır, Antalya ve Erzurum şubelerini de açarak 26 şubeyle kapatmayı amaçlıyor...

Birevim, Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu!

Birevim, 22 Ekim 2017’de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu.

Birevim Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açacak!

15 farklı noktada müşterileriyle buluşan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açmayı planlıyor.

FU Gayrimenkul'ün 2017 hedefi 300 bin adet ipotek işlemi!

Her 100 ipotekten 35’inin altına imzasını atan FU Gayrimenkul ise bankaların üstünden yük alarak sektördeki 12 yıllık tecrübesi kanıtlıyor.

FU Gayrimenkul'ün 2017 hedefi 300 bin adet ipotek işlemi!

Her 100 ipotekten 35’inin altına imzasını atan FU Gayrimenkul ise bankaların üstünden yük alarak sektördeki 12 yıllık tecrübesi kanıtlıyor.

Birevim 3 yeni şube açmaya hazırlanıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle Türkiye’nin farklı noktalarındaki takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Konya, Kayseri ve Gaziantep’te şube açmak için kolları sıvayan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerliyor.

Birevim 2017'de 15 bin aileyi ev sahibi yapacak!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün geleceği için inovatif yöntemler geliştirilirken Birevim, geliştirdiği inovatif yöntemlerle müşterilerine Türkiye’nin her bölgesinden istedikleri evi alma imkanı sağlıyor.

Sur Yapı 2017'de 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Sur Yapı, Koşuyolu Excellence projesini bugün satışa çıkardı. 2016'da 650 milyon TL ciro yapan Sur Yapı'nın 2017 ciro hedefi 1 milyar TL.

Birevim 2017 hedefi Haberi

Birevim 2017 hedefi

Günümüzde sürdürülebilir ‘inovasyon’ birçok şirketin de gündeminde. Markalara katma değer yaratan bu ‘buluş’, hem sektörlerin gelişimini hem de markaların rakiplerinden sıyrılmasına olanak tanıyor. Gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamaların en güzel örneklerinden biri olan Birevim, geliştirdiği inovatif yöntemlerle müşterilerine Türkiye’nin her bölgesinden istedikleri evi alma şansı sunuyor.


Birevim’in 2017 yılı hedefi; 15 bin aileyi ev sahibi yapmak

Gayrimenkulde inovasyon yapmayı amaçlayan bir girişim olarak çalışmalarını sürdüren Birevim; faizsiz ev sahibi olmak isteyen kişileri aynı platformda bir araya getirerek ortak tasarruf imkanı sağlıyor.  2016 yılının ikinci yarısında faaliyetlerine başlayan Birevim, 2017 yılının sonuna kadar 15 bin civarı ailenin daha müşterileri arasına katılmasını hedefliyor. 


Ev almanın kuralları baştan yazılıyor

Müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açan Birevim, taksitleri müşterileriler tarafından belirlenen ödeme koşullarıyla isterlerse...