05 / 05 / 2024

Birevim 2021 kampanyaları

Birevim 2021 kampanyaları

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim'in Kasım ayı kampanyası başladı...

Birevim’den 6 ayda 1 milyar liranın üzerinde teslimat!

Tasarruf finansmanı sektörü firmaları arasında yer alan Birevim, yaptığı resmi açıklamada, 2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirdiğini duyurdu.

Birevim’in intibak planı onaylandı!

Birevim’in intibak planı, 2 Temmuz 2021 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından onaylandı.

Konut satışları kampanyalar ile artacak!

2018 yılında çeşitlenmesi beklenen kampanyaların desteğiyle 1,4 milyon konutun satılacağı tahmin ediliyor..

Birevim 23. şubesini Elazığ’da açıyor!

‘Herkesin bir evi olsun’ sloganıyla yola çıkan Birevim, 23. şubesini Elazığ’a açtı.Birevim, 2017 yılını Diyarbakır, Antalya ve Erzurum şubelerini de açarak 26 şubeyle kapatmayı amaçlıyor...

Ataköy Port Galleria Eylül 2021'de açılacak!

Ataköy'e yeni AVM geliyor.DATİ Yatırım Holding projesi olan Port Galleria AVM 2021 yılının Eylül ayında açılacak. 

Birevim'den Aralık ayına özel kampanya! 240 ay faizsiz taksit!

Birevim, Aralık ayında çok özel bir kampanya başlatıyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için çalışan Birevim kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Berlin Havalimanı 2021'den önce açılamayacak!

Almanya'nın başkenti Berlin'de 2006 yılında yapımına başlanılan Berlin Havalimanının 2021'den önce açılamayacağını iddia edildi. Havalimanı için şimdiye kadar 6 milyar euro harcandığı belirtiliyor..

Birevim’den yıl sonuna kadar 10 yeni şube!

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim, yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor.

Birevim'e Altın Kalite Ödülü!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörler ödüllendirildi.  

Konut satışlarında kampanyaların etkisi büyük!

3. Göz Danışmanlık CEO’su ekonomist Hikmet Baydar, konut satışlarının beklentinin üzerinde olmasında kampanyaların büyük etkisi olduğunu ifade etti.

Birevim, Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu!

Birevim, 22 Ekim 2017’de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu.

Birevim 7 yeni şube açacak!

Faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle herkesin ev sahibi olabilmesi için yenilikçi çözümler sunan Birevim 7 yeni şube açacak.

İbrahim Maasfeh: Hedefimiz 2021'e kadar 4 bin 500 konut üretmek!

Akzirve Gayrimenkul Yatırım CEO’su İbrahim Maasfeh, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe hedeflerinin 747’si 2018 yılında olmak üzere 2021 'in sonuna kadar 4 bin 500 civarında konut üretmek olduğunu söylüyor.

Birevim 2021 kampanyaları Haberi

Birevim 2021 kampanyaları

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, tasarruf finans sektörünü daha geniş bir kitleyle buluşturarak ev, araba ve iş yeri almak isteyenlerin yanında olmayı sürdürüyor.

Birevim’den sigorta hediye

Birevim tarafından başlatılan Kasım ayı kampanyası kapsamında 70 bin TL ve üzerinde yeni oluşturulan ve peşinatlı tasarruf planlarına 1 senelik tamamlayıcı sağlık sigortası veriyor. Böylelikle Birevim ev, iş yeri ve araba almak isteyenlerin sağlıklarını da güvence altına almış oluyor.

Birevim yine bu ay boyunca ev, araba ve iş yeri sahibi olmak isteyenleri en iyi fiyat garantisinden faydalandırarak, bir adım öne çıkarıyor.

Birevim'den yeni...