02 / 05 / 2024

Birevim bddk

Birevim bddk

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

Birevim’in intibak planı onaylandı!

Birevim’in intibak planı, 2 Temmuz 2021 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından onaylandı.

Veysel Mert'ten BDDK ve Birevim davasına ilişkin açıklama!

Birevim ortaklarından Veysel Mert, emlakkulisi.com'a özel BDDK ve Birevim aleyhindeki davaya ilişkin değerlendiremelerde bulundu.

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Arnavutköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Arnavutköy Şubesi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Esenler Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Esenler Şubesi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim'in istihdamı her geçen gün artıyor!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışanlarının sayılarının her geçen arttığını, 3 yılda 908 kişiyi bulduğunu söyledi. 

Birevim çalışan sayısını 3 yılda 908 kişiye çıkardı!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışan sayılarının 3 yılda 908 kişiye çıktığını, Türkiye’nin birçok ilindeki şubelerinde istihdamın arttığını kaydetti.

Birevim'den konut sektörüne 'faizsiz finans' önerisi!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi, "Yıllık ortalama 1 milyon seviyelerine gerileyen konut satışları, Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Modeli ile 2 milyonun üzerine çıkarılabilir" dedi...

Birevim faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunuyor!

2016 yılında Murat Çiftçi tarafından kurulan Birevim, gelecekte Türkiye ve dünyada hâkim olacak faizsiz ev sahibi olma ihtiyacı için bir iş modeli olarak geliştirildi...

Birevim'den aylık 850 ev teslimatı!

Birevim finansal sistemi ev teslimat sayıları her geçen ay artıyor. Şirket, aylık 850 teslimat, 4250 satış ile sektöre ivme katıyor.

Birevim'den istediğiniz ev için faizsiz peşinatsız ödeme fırsatı!

Birevim'de taksit seçeneklerinizi ve ödeme planlarını kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Kampanyadan sadece 480 kişi yaralanabilecek.

Birevim'den maliyeti düşüren çözümler!

Birevim, müşterilerine seçeceği evi, değeri haricinde faiz, vade farkı veya kira ödemesi gibi ek maliyetler ödemeden alma imkanı sağlıyor...

Birevim'le evinizi ucuza mal edin!

Türkiye’nin herhangi bir yerinden seçebileceğiniz, konutu size vadeden Birevim ile alacağınız konutun değeri dışında faiz, vade farkı veya kira ödemesi gibi ek maliyetler ödemek zorunda kalmıyorsunuz.

Birevim bddk Haberi

Birevim bddk

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı. Konuya ilişkin değerlendirme yapan Birevim Genel Müdürü Mahir Orak: "Geleceği için plan yapan, konut, taşıt ve iş yeri ihtiyaçlarını belirli bir zaman çerçevesinde, tasarruflarıyla gerçekleştirmek isteyenlerin finans danışmanı olarak yanlarındayız" dedi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Birevim, 100 milyon lira sermaye şartı başta olmak üzere bilgi teknolojileri, hizmet kalitesi ve operasyonel süreç anlamında da yasanın tüm gerekliliklerini yerine getirerek dün itibarıyla BDDK lisansını aldı. Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, "Geleceği için plan yapan, konut, taşıt ve iş yeri ihtiyaçlarını belirli bir zaman çerçevesinde, tasarruflarıyla gerçekleştirmek isteyenlerin finans danışmanı olarak yanlarındayız. Tasarruf finansmanı modelinin önemli bir finansal enstrüman olduğunu düşünüyoruz ve finansa ulaşmak isteyen herkes için buradayız"...