04 / 05 / 2024

Birevim elazığ şubesi

Birevim elazığ şubesi

‘Herkesin bir evi olsun’ sloganıyla yola çıkan Birevim, 23. şubesini Elazığ’a açtı.Birevim, 2017 yılını Diyarbakır, Antalya ve Erzurum şubelerini de açarak 26 şubeyle kapatmayı amaçlıyor...

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi açıldı! 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Maltepe Şubesi açıldı!

Birevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Maltepe Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim, Elazığ kadın basketbol takımına sponsor oldu!

Birevim İcra Kurulu Üyesi Orak, "Şimdi güçlerimizi birleştirerek takımımızı daha yukarı seviyelere taşıyacağız. Birevim ailesi olarak bu güzel birlikteliğin Elazığ'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu...

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Arnavutköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Arnavutköy Şubesi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Esenler Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Esenler Şubesi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Pendik Şubesi bugün açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Fatih Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Fatih Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim elazığ şubesi Haberi

Birevim elazığ şubesi

Türkiye’nin her bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerleyen, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle ev satın almada yenilikçi çözümler sunan Birevim, 23. şubesini Elazığ’a açtı. Alanında uzman 8 kişilik bir ekiple bölgeye hizmet vermeyi hedefleyen Birevim, 2017 yılını 26 şubeyle bitirmeyi öngörüyor. 

‘Herkesin bir evi olsun’ sloganıyla yola çıkan Birevim, faizsiz, kredisiz, vade farksız, kendine özgü tescilli yöntemleriyle müşterilerinin yüzünü güldürürken şube ağını da her geçen gün genişletmeye devam ediyor.

2017 yılını Diyarbakır, Antalya ve Erzurum şubelerini de açarak 26 şubeyle kapatmayı amaçlayan Birevim, bölgenin kalkınmasında da önemli bir rol üstleniyor. 8 kişilik bir ekiple Elazığ dışında Tunceli ve Bingöl’de de hizmet vermeyi amaçlayan Birevim, her ay ortalama Türkiye genelinden 20 bin civarında başvuru kabul ediyor. 

Her ay müşterilerinin istek ve...