11 / 05 / 2024

Birevim Sait Aytaç

Birevim Sait Aytaç

Birevim; Albaraka Türk, Toprakbank, Türkiye Finans Katılım, Vakıf Katılım Bankası gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan,Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Eminevim BDDK lisansını aldı! 3. Nesil Finansman Modeli devreye alındı!

Tasarruf finansını 30 sene önce Türkiye ile buluşturan ve bugün dev bir sektör haline gelmesine imkan sunan Eminevim BDDK lisansını aldı. Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç, BDDK lisansının alınmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sait Aytaç: Tasarruf finansman şirketlerinin sorumlulukları arttı!

Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç son zamanların gündem konuları arasında yer alan tasarruf finansman şirketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sait Aytaç Eminevim Genel Müdürü oldu!

Tasarruf finansmanı sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Eminevim’in Genel Müdürlük görevine Sait Aytaç getirildi.

Birevim, Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı!

Birevim; Albaraka Türk, Toprakbank, Türkiye Finans Katılım, Vakıf Katılım Bankası gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan,Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Sait Aytaç kimdir?

Birevim’in, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Sait Aytaç getirildi. Peki Sait Aytaç kimdir? Sait Aytaç hangi görevlerde bulundu?

Sait Aytaç Birevim’in, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

BİREVİM; “Albaraka Türk”, “Toprakbank”, “Türkiye Finans Katılım”, “Vakıf Katılım Bankası” gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan, finans sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Gaziantep Mehmet Sait Evi restore ediliyor!

Gaziantep’in Kurtuluş mücadelesinin sembol isimleri arasında yer alan Şahinbey lakaplı Mehmet Sait’in evi Şahinbey Belediyesi tarafından restore ediliyor.

Six Senses, Kocataş Yalısı ve Sait Paşa Yalısı’na yeniden hayat verdi!

Six Senses, Sarıyer’de yer alan 19. yüzyıldan kalma Kocataş Yalısı ve Sait Paşa Yalısı’na yeniden hayat vererek kapılarını açtı...

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Maltepe Şubesi açıldı!

Birevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Maltepe Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim, Elazığ kadın basketbol takımına sponsor oldu!

Birevim İcra Kurulu Üyesi Orak, "Şimdi güçlerimizi birleştirerek takımımızı daha yukarı seviyelere taşıyacağız. Birevim ailesi olarak bu güzel birlikteliğin Elazığ'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu...

Birevim'den Uluslararası Tasarruf Sempozyumu!

Birevim, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi iş birliği ile tasarruf kavramının önemini ve gerekliliğini özellikle genç kuşağa anlatmayı hedefliyor

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Arnavutköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Arnavutköy Şubesi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Sait Aytaç Haberi

Birevim Sait Aytaç

Birevim; Albaraka Türk, Toprakbank, Türkiye Finans Katılım, Vakıf Katılım Bankası gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan, finans sektörünün tecrübeli isimlerinden Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Ekonomist'te yer alan habere göre, Aytaç, Birevim’de satıştan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yürütecek.

Sait Aytaç...