04 / 05 / 2024

Birevim şube

Birevim şube

15 farklı noktada müşterileriyle buluşan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açmayı planlıyor.

Birevim'den 138 kişilik yeni istihdam!

Birevim, 138 kişilik yeni istihdam ve tüm diğer şubelerinde de başlattığı uzaktan çalışma yöntemiyle hizmete açtığı 4 yeni şube ile ekonomik canlanmaya katkı sağlıyor.

Birevim'in 2018 hedefi 60 şubeye ulaşmak!

Gayrimenkul sektöründeki en önemli markalardan biri olma yolunda devam eden Birevim 2018 yılının sonuna kadar 60 şube açmayı hedefliyor.   

Birevim'in yıl sonu hedefi 52 şube açmak!

Birevim, bu yılın ilk 2 ayında Türkiye'nin farklı noktalarında 5 şube açtı. Birevim, ev satın almada kolaylıklar sunarak faizi ve peşinatı kaldırıyor. Firmanın hedefi 2018 yılı sonuna kadar 52 şube açmak.

Birevim Erzurum, Antalya ve Diyarbakır’da şube açtı!

‘Herkesin bir evi olsun’ hedefiyle yola çıkan Birevim; faizsiz, kredisiz, vade farksız, kendine özgü tescilli yöntemleriyle vatandaşları ev sahibi yapmayı hedefliyor. 

Birevim’den yıl sonuna kadar 10 yeni şube!

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim, yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor.

Birevim 7 yeni şube açacak!

Faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle herkesin ev sahibi olabilmesi için yenilikçi çözümler sunan Birevim 7 yeni şube açacak.

Birevim Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açacak!

15 farklı noktada müşterileriyle buluşan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açmayı planlıyor.

Birevim 3 yeni şube açmaya hazırlanıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle Türkiye’nin farklı noktalarındaki takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Konya, Kayseri ve Gaziantep’te şube açmak için kolları sıvayan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerliyor.

Birevim, Gaziosmanpaşa’ya şube açıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle İstanbul’u çevrelemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Avcılar’da yeni şubesini açan Birevim, bu kez Gaziosmanpaşa’ya şube açarak, İstanbul’da 9, toplamda ise 13 şubesiyle müşterilerine hizmet veriyor.

Birevim’den Avcılar ve Gebze’ye yeni şube!

Birevim, İstanbul’da Üsküdar, Pendik, Fatih, Bağcılar’dan sonra şimdi de Avcılar’da yeni şubesini açtı. Birevim, daha çok kişi ev sahibi olsun diye Türkiye’nin her bölgesine gitme hedefiyle çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Birevim’den İstanbul’a üç yeni şube!

Milyonlarca insanın ev sahibi olması için çalışmalar yürüten Birevim, yeni şubeleriyle İstanbul’u çevreliyor. Gaziosmanpaşa, Avcılar ve Ümraniye noktalarını da bünyesine katan Birevim, İstanbul’da 8 toplamda ise 12 şubesiyle hizmet veriyor.

Birevim’den İzmir’e yeni şube!

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca insanın ihtiyaçlarına kulak veren Birevim, yurt içindeki ağını her geçen gün genişletiyor. İzmir Konak’ta 400 m² lik bir alana açılan yeni şubesiyle müşterilerinin ev sahibi olması için çalışmalar yürütüyor.

Birevim şimdi de Bursa’da!

Birevim, yurt içindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinde şubelerini artırıp daha çok müşteriye ulaşmayı hedefleyen Birevim, mevcut 12 şubesine yılsonuna kadar 2 şube daha eklemeyi planlıyor.

Birevim şube Haberi

Birevim şube

Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle ev satın almada yenilikçi çözümler sunan Birevim, hizmet noktalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.


Birevim, bölge insanına istihdam sağlamaya özen gösteriyor


Her geçen gün Türkiye’nin birçok şehrinde şubeleşen Birevim bugün; Konya, Kayseri ve Gaziantep’teki şubeleriyle 15 farklı noktada müşterileriyle buluşuyor. 2017’nin yılsonuna kadar, bu sayıyı arttırma yolunda ilerleyen Birevim; yeni açtığı şubeleriyle bulunduğu bölgeye istihdam açısından da destek oluyor. Açılan yeni şubelerinde bölgenin insanına istihdam sağlamaya özen gösteren Birevim, ilerleyen zamanlarda Anadolu’da yeni açılacak şubelerinde de yüzlerce kişiye iş imkanı sunmayı hedefliyor.


Murat Çiftçi: Nüfus faktörü rotamızı belirlerken önemli


Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Kuruluşumuzdan bu yana devam ettirdiğimiz kalite standartlarımızla emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz. Ve yurt içindeki büyüme serüvenimizde önemli...