15 / 05 / 2024

birikimevim avcılar şubesi

birikimevim avcılar şubesi

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Avcılar'da açtı...

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Karakoç tarafından açıldı.

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi Avcılar'da 36 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kaymaz ve Abdulgafur Kaymaz ortaklığında açıldı.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Kırço tarafından açıldı.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi açıldı!

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi bugün 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Türkman tarafından açıldı. 

Birikimevim Avcılar'da yeni şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Avcılar'da açtı...

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Avcılar Şubesi 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Tic.A.Ş.İstanbul Avcılar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Tic.A.Ş.İstanbul Avcılar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

birikimevim avcılar şubesi Haberi

birikimevim avcılar şubesi

Birikimevim, her geçen gün arttırdığı şube sayısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni şubesini İstanbul Avcılar’a açan Birikimevim, Türkiye’nin önemli noktalarındaki şubelerinde hizmet verirken 2020 yılında tüm Türkiye genelinde faaliyet göstermeyi hedefliyor.

Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişini arkasına alarak sektörde ilk defa kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına alan Birikimevim, her geçen gün şube sayısını artırarak daha çok insanı ev ve araç sahibi yapma amacı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Avcılar şubesinde katılımcılarıyla buluşacak olan Birikimevim, katılımcılarını birikim yapmaya yönlendirerek bireysel tasarrufla ev ve araç almalarının en uygun yollarını sunuyor.

“Amacımız tüm Türkiye’de olmak”

Nüfusun yoğun olduğu bölgelerde şubelerini konumlandırdıklarını belirten Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, bu sayede daha çok vatandaşa ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Amaçlarının Türkiye’nin tüm illerinde...