11 / 05 / 2024

Birikimevim kampanyaları

Birikimevim kampanyaları

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle konut ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, “Mutlu Hikayeler Birikimle Başlar” diyerek müşterilerilerine “Ev ve Araç Sahibi Olmanın Mutlu Yolunu” sunuyor.

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

Birikimevim'den yüzde 50 hizmet bedeli indirimi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle konut ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, “Mutlu Hikayeler Birikimle Başlar” diyerek müşterilerilerine “Ev ve Araç Sahibi Olmanın Mutlu Yolunu” sunuyor.

Birikimevim Mobil Uygulaması devreye girdi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, dijital dönüşüm projelerine de son sürat devam ediyor...

Birikimevim satış ekiplerine yeni araçlarını teslim etti!

Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde düzenledi. Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.

Kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum!

Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri,konut kredisi çekmek ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşların araştırdığı konular arasında ilk sırada. Peki kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?

Son dakika! Konutta kampanyalar bitti, faizler yükseldi!

Geçtiğimiz aylarda başlayan konut kredisi kampanyaları sona erdi. Kampanyaların bitmesiyle bankalar faiz oranlarını yeniden artırdı.

Kredi kampanyaları konut stokunu eritti!

Konut sektörü, kamu bankalarınca düzenlenen kampanya ile stoklarını eritti. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyalar sayesinde yılın 1,4 milyon adetlik konut satışı ile kapanabileceğini söylüyor.

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Kovid-19 döneminde "Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta" dedi.

Konut kampanyaları tüketiciyi de sektörü de hareketlendirecek!

Emeklilere tatil imkanı, evleneceklere çeyiz desteği, konut ve otomobilde yapılacak kampanyalar ile sadece tüketici değil, sektörlerde hareketlenecek.

Birikimevim'den 'online birikim temsilcisi' sistemi! 

Birikimevim, online birikim temsilcisi yazılımını devreye sokarak dijital altyapısını da güçlendirdi. Online birikim temsilcisi yazılımı ile işlem hacmini ve Türkiye ekonomisine katma değerini artırmayı planlıyor...

Birikimevim’den kentsel dönüşüm için finansman modeli!

Deprem fay hattı üzerinde bulunan ülkemizde her sene 1-7 Mart Deprem günlerinde, olası depremlere karşı bilinçlendirme seminerleri düzenleniyor. Birikimevim, deprem haftası kapsamında kentsel dönüşüm bedeli için ev sahiplerine ayda 2 bin TL, 3 bin TL ve 4 bin TL seçenekleri ile kayıt olma imkanı...

Birikimevim Diyarbakır'da şube açtı! 

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile vatandaşalrı en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Birikime dayalı faizsiz finansman modeliyle ev sahibi olma sırası şimdi Diyarbakır’da...

Birikimevim’den kentsel dönüşüme sektörde ilk ve tek çözüm!

Kentsel dönüşüm yapılması gereken 1,5 milyon konut var bu konutların doğru adımlarla yönetilmesi şart. Birikimevim geliştirdiği çözüm önerisiyle hakkediş usulü ile sistemden müteahhitlere fonlamaya yapıyor.

Birikimevim kampanyaları Haberi

Birikimevim kampanyaları

Faizsiz finansman sistemiyle bugüne kadar binlerce kişiyi hayallerindeki ev ve araç sahibi yapan Birikimevim mutlu hikayeler biriktirmek isteyen herkese kampanya sloganı “Mutlu Hikayeler Birikimle Başlar” ile sesleniyor ve mutluluklarına ortak olmak için çalışıyor.

Ev ve araç sahibi olmanın mutlu yolu Birikimevim’den geçiyor


Ev ve araç sahibi olmak isteyen tüm gelir gruplarındaki vatandaşlarımızın hayallerinin kısa zamanda gerçekleşmesinden dolayı duyduğu mutluluğa değinen Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli; “Biriktirmenin önemini yeni nesillere aktarmak ve aynı hayali kurduğumuz herkesin ev ve araç hayalinin en kısa sürede gerçeklemesi için çalışıyoruz. Birikimi toplumun en küçük yapı taşı olan aileden başlatıp, tüm ülkeye yayarak istihdam oluşturuyor ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlıyoruz. Ev ve araç sahibi olmanın ne demek olduğunu iyi biliyor, vatandaşımızı mutlu hikayeler biriktirecek yuvalarına...