28 / 04 / 2024

Birikimevim satış ekiplerine yeni araçlarını teslim etti!

Birikimevim satış ekiplerine yeni araçlarını teslim etti!

Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde düzenledi. Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.



Faizsiz finansman yöntemiyle bu zamana kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısı kapsamında tüm çalışanlarıyla buluşuyor. Sürdürülebilir büyüme vizyonuyla üst yönetimden satış ekiplerine kadar herkesin katıldığı toplantı bu ay Tarabya’da bulunan Boğaziçi Otelinde düzenlendi.

Satış ekipleri için yeni araçlar üreten ve bugün hep beraber burada olmaktan mutluluk duyduklarından bahseden Birikimevim Yönetim Kurulu Üyesi Osman Telli, “Dijitalleşen dünyada geliştirdiğimiz teknolojik yatırımlarla, hep birlikte çalışarak kurumsal yönetim sistemi geliştirerek sektörde öncü çalışmalara imza atıyoruz. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için sistemlerimizi değiştiriyor ve dönüşüyoruz. Tüm gelir gruplarındaki vatandaşa hizmet vererek onları hayalindeki ev ve araca kavuşturuyoruz'' diye konuştu. 

Birikimevim Genel Müdür Yardımcısı Eda Yazıcı Belgen satış penetrasyon değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Boğazda tekne turuyla düzenlenen toplantının ardından satış ekiplerine de yeni araçlar verildi. 
 


Geri Dön