13 / 05 / 2024

Birikimevim satış ekipleri

Birikimevim satış ekipleri

Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde düzenledi. Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.

Ön satışa çıkarılan Altay Fon Token tükendi!

Süper Lig ekipleri arasında yer alan Altay-Icrypex iş birliğiyle üretilen ve 13 Eylül 2021 tarihinde ön satışa çıkarılmış olan 28 milyon 710 bin Altay Fan Token tükendi.

Birikimevim satış ekiplerine yeni araçlarını teslim etti!

Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde düzenledi. Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Konut pazarlamasında satış ekiplerinin önemi!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, artan rekabet ve teknolojik gelişmelerin, firmaların daha dinamik, rekabetçi ve yenilikçi satış ekipleri ile yol almasını gerekli kıldığını ifade etti.

Sur Yapı Bayrampaşa satış ofisine baskın!

Sur Yapı'nın Bayrampaşa'da inşaatı devam eden projesi Axis İstanbul'un satış ofisi çalışanları bir çiçekçi tarafından rehin alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Pronet’in Şampiyon Takım temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti!

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet’in “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği etkinlikte başarılı satış ekipleri ödüllendirildi...

ASİAD’ın yeni projesi Acct Academy ile başarılı satış-pazarlama ekipleri yaratılıyor!

Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği, yeni projesi “ACCT ACADEMY” ile inşaat sektörünün en büyük problemine çözüm sunuyor. ‘Yetersiz satış ve pazarlama ekibi’ konusu, “ACCT ACADEMY” tarafından ele alınıyor...

Foresta Datça Turyapı Projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL!

Turyapı mimarları ve satış ekipleri ile İstanbul Modern'de gerçekleştirdiği basın toplantısında İnşaat sektörünü değerlendirdi. Türkiye'de ilk defa bir projenin tüketicisi ile birlikte hayata geçireceğini anlattı...

Maliye ekipleri, ev satın alan 500 bin kişinin peşinde!

Maliye ekipleri, son bir yıl içerisinde 2 ve üzerinde sayıda ev alıp satan 500 bin kişinin peşine düştü. Maliye, son bir yılda 2 ve üzerinde ev alıp satan 500 bin kişinin peşine düştü

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Birikimevim satış ekipleri Haberi

Birikimevim satış ekipleri

Faizsiz finansman yöntemiyle bu zamana kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısı kapsamında tüm çalışanlarıyla buluşuyor. Sürdürülebilir büyüme vizyonuyla üst yönetimden satış ekiplerine kadar herkesin katıldığı toplantı bu ay Tarabya’da bulunan Boğaziçi Otelinde düzenlendi.

Satış ekipleri için yeni araçlar üreten ve bugün hep beraber burada olmaktan mutluluk duyduklarından bahseden Birikimevim Yönetim Kurulu Üyesi Osman Telli, “Dijitalleşen dünyada geliştirdiğimiz teknolojik yatırımlarla, hep birlikte çalışarak kurumsal yönetim sistemi geliştirerek sektörde öncü çalışmalara imza atıyoruz. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için sistemlerimizi değiştiriyor ve dönüşüyoruz. Tüm gelir gruplarındaki vatandaşa hizmet vererek onları hayalindeki ev ve araca kavuşturuyoruz'' diye konuştu. 

Birikimevim Genel Müdür Yardımcısı Eda Yazıcı Belgen satış penetrasyon değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Boğazda tekne turuyla düzenlenen toplantının ardından satış ekiplerine...