18 / 05 / 2024

Birlik Apartmanı Tapu Teslim Töreni ne zaman

Birlik Apartmanı Tapu Teslim Töreni ne zaman

Türkiye’de bir ilke imza atarak kat maliklerinin kendileri tarafından dönüşerek Kurtuluş Apartmanı’nı Birlik Apartmanına dönüştüren Dönüşümün Kahramanları muhteşem bir dönüşüm örneğine de imza atmış oldular...

Müstakil tapu nedir? Müstakil ve hisseli hakkında bilgiler!

Müstakil evlere olan talep, pandemiyle birlikte arttı. Apartman dairelerini tercih etmeyen kişiler, ev veya gayrimenkul yatırımı için müstakil ev almayı daha uygun buluyor. Bu evlerin tapusu ise diğer konutların tapusundan farklı. Peki müstakil tapu nedir ve nasıl alınır?

Apartman yönetim planı nasıl hazırlanır?

Apartman Yönetim planı, kat mülkiyeti kuruluşunun belgelerinden biri olup; tapuda bulunuyor. Tapu Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat edilerek belli bir masraf karşılığında yönetim planı verilebiliyor. Peki, apartman yönetim planı nasıl hazırlanır?

Birlik Apartmanı'nın tapuları teslim edildi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, “Dönüşümde Türkiye’nin simgesi” dediği ve muhteşem bir dönüşüm örneğine imza atan Birlik Apartmanı için tapu teslim töreni düzenlendi.

Kartal Birlik Apartmanı'nın tapuları teslim edildi!

Belediye Başkanı Öz’ün, “Dönüşümde Türkiye’nin simgesi” dediği ve muhteşem bir dönüşüm örneğine imza atan Birlik Apartmanı için tapu teslim töreni düzenlendi. Öz, dönüşümün kahramanlarına tapularını teslim etti.

Birlik Apartmanı Tapu Teslim Töreni yarın!

Türkiye’de bir ilke imza atarak kat maliklerinin kendileri tarafından dönüşerek Kurtuluş Apartmanı’nı Birlik Apartmanına dönüştüren Dönüşümün Kahramanları muhteşem bir dönüşüm örneğine de imza atmış oldular...

Çiğli'de yanlış tapu isyanı!

Çiğli'de iki ayrı apartmanda yaşayan vatandaşlar, bina blokları tapu kayıtlarında yanlış yazıldığı için mağdur oldu. Tapu örneğiyle tapu kayıtlarının uyuşmaması nedeniyle bankalardan kredi çekemeyen apartman sakinleri evlerini de satamıyor

Tapu dairesindeki daire numarası ile proje numarasının tutmaması!

Apartman ve konut sitelerindeki daire numaraları ile tapu üzerinde yazan numaralar bazen birbirini tutmayabiliyor. Peki, tapu dairesindeki daire numarası ile proje numarasının tutmaması halinde ne yapılır?

Megacan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Megacan İnşaat Anonim Şirketi, Gazi Tatayoğlu, Mustafa Kılıç tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Mayıs'ta Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 2. Caddesi, Birlik Apartmanı'nda kuruldu.

Desti Lux Real Estate Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Desti Lux Real Estate Turizm Anonim Şirketi, Saeed Karımıan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Şubat'ta Şişli, Rumeli Caddesi, Birlik Apartmanı'nda kuruldu.

Özbilgi Turizm Medya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özbilgi Turizm Medya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Zafer Özbilgi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Beşiktaş, Levent Engin Sitesi Birlik Apartmanı'nda kuruldu.

Tapu tahsis belgesi verilen gecekondular!

Tapu tahsis belgesi verilen gecekonduların apartmanın bağımsız bir bölümüne veya bir bölümü iş yeri olarak kullanılan bir yapıya sahip bulunmaması gerekiyor. İşte tapu tahsis belgesi verilen gecekondular...

Bomonti Apartman Projesi kat mülkiyeti tapuları alındı!

Bomonti Apartman Projesinden alınmış olan 9 adet bağımsız bölümle ilgili Yapı Kredi Koray GYO lehine yapılan kat irtifakı tapu devirleri yapıldığı belirtilmişti

Bomonti Apartman Projesi kat mülkiyeti tapuları alındı!

Bomonti Apartman Projesinden alınmış olan 9 adet bağımsız bölümle ilgili Yapı Kredi Koray GYO lehine yapılan kat irtifakı tapu devirleri yapıldığı  belirtilmişti. Projenin  iskan izni alınıp, şirket lehine kat mülkiyeti tapu devirleri yapıldı...

Birlik Apartmanı Tapu Teslim Töreni ne zaman Haberi

Birlik Apartmanı Tapu Teslim Töreni ne zaman


Kartal Belediyesi, “Yerinde Dönüşüm ve Deprem Dönüşüm” çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor. 2009 yılından beri “Yerinde Dönüşüm ve Deprem Dönüşüm” ile ilgili mahalle ve sitelerde toplantılar düzenleyen ve dönüşümü halkla birlikte gerçekleştiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, “Dönüşümde Türkiye’nin simgesi” dediği ve muhteşem bir dönüşüm örneğine imza atan Kurtuluş Apartmanı için 8 Eylül Salı günü Saat 11.00’da tapu teslim töreni düzenlenecek.



Kartal...