13 / 05 / 2024

Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adresi

Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adresi

Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hakan Durak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Küçükçekmece, Yeni Mahallesi, Atilla Sokak'ta açıldı.

İlave gümrük vergilerinin süresi yılbaşına uzatıldı!

Bazı sanayi ürünlerinin yanı sıra tekstil, deri, konfeksiyon gibi ürünler için uygulanan ilave gümrük vergilerinin süresi 31 Aralık'a uzatıldı.

Birlik Parkada Projesi ile 243 konut geliyor! Yeni Proje!

Birlik Parkada Projesi, Birlik İnşaat tarafından inşa ediliyor. 14 ve 16 katlı 3 bloktan meydana gelen projede 243 daire yer alıyor..

Birlik Grup Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cevatpaşa Şubesi açıldı!

Birlik Grup Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cevatpaşa Şubesi 25 milyon TL sermaye ile 21 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Ortaca'ya modern günübirlik tesis inşa edilecek!

Ortaca ilçesinde yapılması planlanan Günübirlik Tesis projesi onaylandı. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “7 yıllık çabamızın ardından onaylanan projemiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Kardeşler Birlik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Birlik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yaşar Uysal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adalar'da 2B arazilere günübirlik tesis izni!

İstanbul’un doğal güzelliklerine sahip Adalar ilçesinde bulunan 2B arazilerine günü birlik tesis yapılabilme izni çıktı. Bölgenin nüfusunun 5 kat artması planlanıyor.

Kardeşler Birlik Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeşler Birlik Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Yaşar Kadir Dönmez tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Birlik Mensucat Ticaret gayrimenkul satış ihale sonucunu yayınladı!

Birlik Mensucat Ticaret tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Birlik Mensucat Ticaret gayrimenkul satış ihale sonucunu yayınladı.

Dünya Birlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Birlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Muhammed Seyfudı Çiftçi tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydın'da günübirlik daireler tespit edildi!

Aydın'da polis ekipleri tarafından günübirlik evler tespit edildi. Şehirdeki 580 metruk binada uygulama gerçekleşti.

Ysf Birlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Birlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni (Restaurant, Açık yemek alanları, 5 (beş) adet dükkan, Çay Ocağı, Genel WC) 5 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 29 Mart'ta gerçekleşecek tesislerin toplam kira bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Günübirlik kiralamayı bildirmeyen 11 ev sahibine ceza yağdı!

Sakarya Emniyet Müdürlüğü, bölgedeki günübirlik kiralanan evleri bildirmeyen 11 konut sahibine ceza yağdırdı. 10'ar bin 383'er lira para cezası verilen ev sahipleri toplam 114 bin 213 lira ödeyecek.

Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adresi Haberi

Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adresi

Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hakan Durak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Küçükçekmece, Yeni Mahallesi, Atilla Sokak'ta açıldı.


Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Küçükçekmece, Yeni Mahallesi, Atilla Sokak,...