18 / 07 / 2024

Birlik Grubu iletişim

Birlik Grubu iletişim

Birlik Grubu Proje Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Taner Vaizoğlu tarafından kuruldu. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Vadipark Evleri Seyrantepe iletişim!

Vadipark Evleri Seyrantepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Şantiyesi kurulan Vadipark Seyrantepe projesi Artaş İnşaat - Aydınlı Grubu ortaklığında hayata geçiriliyor....

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim!

Vadi Park Seyrantepe Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 939 55 33 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu ortaklığında inşa edilecek.

Kale Grubu Daire Kartal iletişim!

Kale Grubu Daire Kartal iletişim için 0212 371 52 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Rezidans konseptinde dizayn edilen proje 28 katlı tek blok halinde yükselecek.

Avcılar Ispartakule Evleri iletişim bilgileri!

Alt gelir grubu için 1.000 TL başvuru bedelinin olduğu projede 1.500 adet daire satışa sunuluyor. Avcılar Ispartakule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Maslak 1453 Ağaoğlu iletişim!

Maslak 1453 Ağaoğlu iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve homeofficelerden meydana gelen proje Ağaoğlu İnşaat Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Bosch Grubu, Türkiye’deki iletişim faaliyetlerini Ünite İletişim ile yürütecek!

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet tedarikçisi Bosch Grubu, Türkiye’deki iletişim çalışmalarını yürütmek üzere iş ortağı olarak Ünite İletişim’i seçti.

Hatay Uysal Rezidans iletişim!

Sayer Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Hatay Uysal Rezidans projesinde iletişim bilgileri detaylarını 444 8 281 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Projede toplam 70 adet daire yer alıyor.

Şişli Kuleli Poyraz 1 iletişim!

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kuleli Poyraz 1 Konutları Yıldırım Yapı Grubu imzası ile inşa ediliyor. Şişli Kuleli Poyraz 1 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Papatya Park Residence iletişim!

Düzlem – Döğme Ortaklık Grubu tarafından hayata geçirilen Papatya Park Evleri'nde 1140 daire, 40 addet ticari konut yer alıyor. Papatya Park Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 iletişim!

İhlas Yapı Bizim Evler 6 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İhlas Holding İnşaat Grubu imzası ile hayata geçirilen projede daire teslimlerinin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Birlik Grubu iletişim Haberi

Birlik Grubu iletişim

Birlik Grubu Proje Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Taner Vaizoğlu tarafından kuruldu. 

Birlik Grubu Proje Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...