28 / 04 / 2024

Şişli Kuleli Poyraz 1 iletişim!

Şişli Kuleli Poyraz 1 iletişim!

Firma: Yıldırım Yapı Grubu

Proje: Kuleli Evleri Poyraz 1

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kuleli Poyraz 1 Konutları Yıldırım Yapı Grubu imzası ile inşa ediliyor. Şişli Kuleli Poyraz 1 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.



Konut teslimlerinin Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan  Kuleli Evleri Poyraz 1  projesi İstanbul Avrupa Yakası Şişli-Feriköy'de yükseliyor. Projede toplam 52 konut bulunuyor.


Yıldırım Yapı Kuleli Poyraz 1 Evleri 'nde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel için banka kredisi ile 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Proje  Yıldırım Yapı Grubu  imzası taşıyor.


Satışları devam eden Kuleli Şişli Poyraz 1 'de yer alan imkanlar arasında; kamera sistemi, televizyon odası, fitness center, lüks lake kaplama ve güvenlik hizmetleri mevcut. 


Şişli Kuleli Poyraz 1 iletişim için 444 2 189 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje yer alan daireler 460 bin TL ile 650 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Kuleli Poyraz 1 Şişli Evleri lokasyon olarak Nişantaşı'na 2 dakika, Mecidiyeköy'e 3 dakika, Beşiktaşa ise 5 dakika, E-5, Atatürk Havalimanı, otogar, Tem, sağlık, eğitim, spor ve tüm toplu taşıma araçlarına yakın mesafede bulunuyor. 


Kuleli Poyraz 1 nerede?

Satış ofisi adres: Paşa Mh. Bahçe Sk. Yıldırım Kuleli Evleri Kamelya Ap No:16 Feriköy-Şişli (satış ofisi)


Şişli Kuleli Poyraz 1 iletişim

Telefon: 444 2 189

Web Adresi: www.yyg.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön